A Bhakti Kutir Kalendárium Látványképei, és ha már itt tartunk, akkor “Hogyan is Kezdjük a 2014-es Évünket”, Védikus Asztrológiai előrejelzés…

Bhakti-Kutir_hatarido-naplo_BORITO_01 másolataBhakti-Kutir_hatarido-naplo_Oldal_06 másolataGyerekek olyan szép lett a Bhakti Kutir Kalendárium, hogy nem találtam rá szavakat. Amikor először megláttam kb. olyan érzésem volt, mintha az Oscar gálán állnék, és köszönetet kellene mondanom, a családomnak, és a stábnak, hogy létre tudtuk hozni ezt az egészet. Szóval ultra brutál!  Egyébként ilyen lesz a borítója, és fóliázva is lesz, hogy ellen álljon a kávéval leöntésnek, és az éves használatnak!

 

A belseje az egésznek így fog kinézni. Két lapra lesz lebontva 1-1 hét, és mint látjátok a tervezést készítő bácsi hihetetlen inspirált állapotba került a munka folyamán. Egyébként az egész Kalendárium fő motivációja az, hogy könnyű legyen használni, és így rendkívül hasznos legyen. Nem kell majd hozzá asztrológusnak lenni, és a rendszere is könnyen áttekinthető. Az ismétlődő napok ikonokkal lesznek jelezve, ami hát szerény személyem ötletei által lettek kitalálva. És a különleges napok mindamellett, hogy fel vannak tüntetve az aktuális napok alatt a naptár részben, a kalendárium végén egy leírást is el lehet olvasni majd a nap fontosságáról.

Persze nem csak ezeket a leírásokat fogjátok megtalálni a Kalendárium hátsó szakaszában, hanem orientális egészségügyi tanácsokat is, valamint az egész évre előre havi asztrológiai előrejelzéseket, többek között arról a szakaszról, amikor is 2014-ben 9 bolygóból majdnem, hogy mind tökéletes pozícióban lesz, és így ezek az időszakok nagyon komoly lehetőségeket, és változásokat is tartogatnak nekünk, és a bolygóállások erejénél fogva, az egész világnak. Persze nem kell majd megküzdenetek a Baktai féle barokkos körmondatokkal, meg a helyesírási hibáimmal, mert a párom ki javította az elírásokat, és így még a szokásosnál is olvasmányosabb lett.

És akkor a tudnivalók. Mivel 500 példány alatt készült el a Kalendárium, így 4440 forint lesz 1 darab. Természetesen a Bhakti Kutir tagság mellé ajándékba jár egy Kalendárium. Csütörtök-Péntek magasságában fog elkészülni 100 darab. Szóval, aki Karácsonyi ajándékba szeretné adni ezt a gyönyörűséget, az Szombaton a munkanap után, és Vasárnap délelőtt át fogja tudni venni a példányokat a Kutirban. Az időpontokról még írok majd nektek! De ti is írhatnátok, hogy mi lenne a praktikus. Természetesen, az is marad, hogy 3 példány után jár 1 ajándékba. De ez akkor is működik, ha Karácsony előtt 2 darabot vinnétek el, mert azok kellenek ajándékba, és Karácsony után, amikor a többi is elkészül, akkor vinnétek el még egyet.

Erre a linkre kattintva megtekinthetitek a 2014-es évünk kezdetét, stílusosan, új köntösben.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

4 Responses to A Bhakti Kutir Kalendárium Látványképei, és ha már itt tartunk, akkor “Hogyan is Kezdjük a 2014-es Évünket”, Védikus Asztrológiai előrejelzés…

 1. Kojnok Krisztina szerint:

  Tényleg nagyon szép lett! Különösen a színe tetszik. Meg tudnád írni, hogy rajta vagyok-e a listán? A lányom, Eszter nevében kértük.

 2. Czink Zsuzsa szerint:

  Szia Ádám!
  Nagyon pompásnak ígérkezik.Postai utánvéttel rendeltem 1 darabot.Küldöd?
  Köszönettel Zsuzsa.

 3. Nemes Rita szerint:

  Aztaaa! Tisztára izgatott lettem! Jó, hogy megszületett, alig várom, hogy a kezembe vegyem!

 4. Visszajelzés: Bhakti Kutir Kalendárium | Bhakti Kutir

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük