A Bhakti Kutir Kalendárium Látványképei, és ha már itt tartunk, akkor “Hogyan is Kezdjük a 2014-es Évünket”, Védikus Asztrológiai előrejelzés…

Bhakti-Kutir_hatarido-naplo_BORITO_01 másolataBhakti-Kutir_hatarido-naplo_Oldal_06 másolataGyerekek olyan szép lett a Bhakti Kutir Kalendárium, hogy nem találtam rá szavakat. Amikor először megláttam kb. olyan érzésem volt, mintha az Oscar gálán állnék, és köszönetet kellene mondanom, a családomnak, és a stábnak, hogy létre tudtuk hozni ezt az egészet. Szóval ultra brutál!  Egyébként ilyen lesz a borítója, és fóliázva is lesz, hogy ellen álljon a kávéval leöntésnek, és az éves használatnak!

 

A belseje az egésznek így fog kinézni. Két lapra lesz lebontva 1-1 hét, és mint látjátok a tervezést készítő bácsi hihetetlen inspirált állapotba került a munka folyamán. Egyébként az egész Kalendárium fő motivációja az, hogy könnyű legyen használni, és így rendkívül hasznos legyen. Nem kell majd hozzá asztrológusnak lenni, és a rendszere is könnyen áttekinthető. Az ismétlődő napok ikonokkal lesznek jelezve, ami hát szerény személyem ötletei által lettek kitalálva. És a különleges napok mindamellett, hogy fel vannak tüntetve az aktuális napok alatt a naptár részben, a kalendárium végén egy leírást is el lehet olvasni majd a nap fontosságáról.

Persze nem csak ezeket a leírásokat fogjátok megtalálni a Kalendárium hátsó szakaszában, hanem orientális egészségügyi tanácsokat is, valamint az egész évre előre havi asztrológiai előrejelzéseket, többek között arról a szakaszról, amikor is 2014-ben 9 bolygóból majdnem, hogy mind tökéletes pozícióban lesz, és így ezek az időszakok nagyon komoly lehetőségeket, és változásokat is tartogatnak nekünk, és a bolygóállások erejénél fogva, az egész világnak. Persze nem kell majd megküzdenetek a Baktai féle barokkos körmondatokkal, meg a helyesírási hibáimmal, mert a párom ki javította az elírásokat, és így még a szokásosnál is olvasmányosabb lett.

És akkor a tudnivalók. Mivel 500 példány alatt készült el a Kalendárium, így 4440 forint lesz 1 darab. Természetesen a Bhakti Kutir tagság mellé ajándékba jár egy Kalendárium. Csütörtök-Péntek magasságában fog elkészülni 100 darab. Szóval, aki Karácsonyi ajándékba szeretné adni ezt a gyönyörűséget, az Szombaton a munkanap után, és Vasárnap délelőtt át fogja tudni venni a példányokat a Kutirban. Az időpontokról még írok majd nektek! De ti is írhatnátok, hogy mi lenne a praktikus. Természetesen, az is marad, hogy 3 példány után jár 1 ajándékba. De ez akkor is működik, ha Karácsony előtt 2 darabot vinnétek el, mert azok kellenek ajándékba, és Karácsony után, amikor a többi is elkészül, akkor vinnétek el még egyet.

Erre a linkre kattintva megtekinthetitek a 2014-es évünk kezdetét, stílusosan, új köntösben.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

4 Responses to A Bhakti Kutir Kalendárium Látványképei, és ha már itt tartunk, akkor “Hogyan is Kezdjük a 2014-es Évünket”, Védikus Asztrológiai előrejelzés…

 1. Kojnok Krisztina szerint:

  Tényleg nagyon szép lett! Különösen a színe tetszik. Meg tudnád írni, hogy rajta vagyok-e a listán? A lányom, Eszter nevében kértük.

 2. Czink Zsuzsa szerint:

  Szia Ádám!
  Nagyon pompásnak ígérkezik.Postai utánvéttel rendeltem 1 darabot.Küldöd?
  Köszönettel Zsuzsa.

 3. Nemes Rita szerint:

  Aztaaa! Tisztára izgatott lettem! Jó, hogy megszületett, alig várom, hogy a kezembe vegyem!

 4. Visszajelzés: Bhakti Kutir Kalendárium | Bhakti Kutir

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük