A 2020. Szeptember 9-10 bolygóállások kivesézése…

Annyira elképesztő bolygóállások várhatóak a napokban, hogy arra gondoltam, erről bővebben is kell írnom.

Ha röviden kellene megfogalmaznom, hogy hogyan is működik a Védikus asztrológia, akkor azt mondanám, hogy a világon minden besorolható a 9 fő bolygó fennhatósága alá, így a 9 bolygón keresztül rálátással bírhatunk mindenre, az egész teremtésben!

Így amikor azt mondjuk, hogy Szeptember 9-10 minden bolygó elképesztően jó pozícióban fognak állni, akkor ezzel az is mondjuk, hogy ha bármibe is szeretnénk komolyabban belekezdeni, akkor azon áldás lesz! És ténylegesen a világunk bármelyik tevékenységbe is vágunk bele, az nagyon jól fog sikerülni. 

  • A Hold, a Merkúr, a Rahu és a Ketu a lehető legerősebb pozíciójukban fognak állni.
  • A Nap, a Jupiter, a Mars és a Szaturnusz pedig a saját házaikban lesznek, a Nap, a Jupiter és a Mars esetében ez a második legjobb pozíció, a Szaturnusznál pedig a harmadik legerősebb.
  • A Vénusz pedig házcserés állásban lesz a legerősebb pozícióban álló Holddal.

Tehát ha a Holddal kapcsolatos dolgot szeretnénk elkezdeni, tanulni vagy csinálni, akkor a témakör bolygója éppen a legerősebb pozícióban áll! Ha a Jupiterrel kapcsolatosan szeretnénk csinálni valamit, akkor a területet uraló égitest a háromnegyedes pozíciójában áll, és így tovább.

Szóval Szeptember 10-én, 23.07-ig bármibe is kezdünk az elképesztő hatással fog kibontakozni! 

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .