A 2020. Szeptember 9-10 bolygóállások kivesézése…

Annyira elképesztő bolygóállások várhatóak a napokban, hogy arra gondoltam, erről bővebben is kell írnom.

Ha röviden kellene megfogalmaznom, hogy hogyan is működik a Védikus asztrológia, akkor azt mondanám, hogy a világon minden besorolható a 9 fő bolygó fennhatósága alá, így a 9 bolygón keresztül rálátással bírhatunk mindenre, az egész teremtésben!

Így amikor azt mondjuk, hogy Szeptember 9-10 minden bolygó elképesztően jó pozícióban fognak állni, akkor ezzel az is mondjuk, hogy ha bármibe is szeretnénk komolyabban belekezdeni, akkor azon áldás lesz! És ténylegesen a világunk bármelyik tevékenységbe is vágunk bele, az nagyon jól fog sikerülni. 

  • A Hold, a Merkúr, a Rahu és a Ketu a lehető legerősebb pozíciójukban fognak állni.
  • A Nap, a Jupiter, a Mars és a Szaturnusz pedig a saját házaikban lesznek, a Nap, a Jupiter és a Mars esetében ez a második legjobb pozíció, a Szaturnusznál pedig a harmadik legerősebb.
  • A Vénusz pedig házcserés állásban lesz a legerősebb pozícióban álló Holddal.

Tehát ha a Holddal kapcsolatos dolgot szeretnénk elkezdeni, tanulni vagy csinálni, akkor a témakör bolygója éppen a legerősebb pozícióban áll! Ha a Jupiterrel kapcsolatosan szeretnénk csinálni valamit, akkor a területet uraló égitest a háromnegyedes pozíciójában áll, és így tovább.

Szóval Szeptember 10-én, 23.07-ig bármibe is kezdünk az elképesztő hatással fog kibontakozni! 

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük