Bhakti Kutir Jóga Tábor Neszebarban, Július 7-én kezdünk!

a tavalyi csapat…

Kedves Barátaink!

Hogy ne az utolsó pillanatban legyen kapkodás már most szólnék, hogy Július 7-től lesz az éves Bhakti Kutir Bolgár Jóga Tábor, Neszebarban.

Mint tavaly is, mindegy, hogy hányan jöttök, mi megyünk, mert nagyon jól éreztük magunkat. Meg most az időjárás szakértők azt mondják, hogy idén nálunk a Kárpát medencében nem is igazán lesz nyár, így muszáj lesz nekünk egy picit elpályázni, tudjátok töltődni: napfény, kaja, pia, buli, zongora és egy kis autósüldözés.

Meg idén picit korábban mennénk, mert tavaly már túl meleg volt Július végén.

Magáról a helyszínről, a helyi árakról, a látnivalókról itt tudtok olvasni. A mi árainkat pontosan nem tudom, mert az attól függ, hogy mennyiért kapjuk majd meg a szobákat, de szerintem a tavalyi árak közelében leszünk.

Viszont már amúgy is elkezdtem pedzegetni nektek, hogy ősztől mi valószínű, hogy lelépünk egy kis időre Ázsiába, szóval szeretnék még minél több dolgot átadni nektek és átvenni veletek. Így szeretném a jóga tábor programját is egy picit felturbózni.

Most már tudom, hogy heti 2 alkalommal meg lehet csinálni a 24 lépéses Tai Chi-t 8 találkozással, így szerintem, ha minden nap csináljuk, akkor egy hét alatt is meg lehet tanulni.

Szóval reggel 7 órától 8 óráig Tai Chi, majd 8 órától 9.30-ig Hatha Jóga. Utána reggeli és szabadidő, pihenés, tengerpartozás, stb.

Mondjuk pl. Neszebarba együtt mentünk el kirándulni, de azt még ott a helyszínen meg lehet majd beszélni.

Délután-estefelé passzív jóga terápiát gyakorolnánk, és az egy hét alatt átvennénk a legfontosabb 108 mozdulatát ennek a rendszernek, amit én szoktam tanítani. Aztán persze vacsiznánk.

Ha valaki szeretné megcsinálni a Hatha Jóga rendszerének egyik legkomolyabb tisztító kúráját a hét alatt, akkor szerintem azt is lehetne, mert akkor nekik úgy főzünk. Meg el kellene mondjuk kezdeni 2 nappal hamarabb a rákészülést, hogy az egy hetes bulit ne a nyaralásunk utolsó napján fejezzük be. De megcsinálható.

Mit szóltok?

Szóval van egy pár hetetek még dönteni, de ha hamarabb is tudjátok, hogy jönnétek, akkor írjatok nekem személyesen.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Jóga
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük