Bhakti Kutir Jóga Tábor Neszebarban, Július 7-én kezdünk!

a tavalyi csapat…

Kedves Barátaink!

Hogy ne az utolsó pillanatban legyen kapkodás már most szólnék, hogy Július 7-től lesz az éves Bhakti Kutir Bolgár Jóga Tábor, Neszebarban.

Mint tavaly is, mindegy, hogy hányan jöttök, mi megyünk, mert nagyon jól éreztük magunkat. Meg most az időjárás szakértők azt mondják, hogy idén nálunk a Kárpát medencében nem is igazán lesz nyár, így muszáj lesz nekünk egy picit elpályázni, tudjátok töltődni: napfény, kaja, pia, buli, zongora és egy kis autósüldözés.

Meg idén picit korábban mennénk, mert tavaly már túl meleg volt Július végén.

Magáról a helyszínről, a helyi árakról, a látnivalókról itt tudtok olvasni. A mi árainkat pontosan nem tudom, mert az attól függ, hogy mennyiért kapjuk majd meg a szobákat, de szerintem a tavalyi árak közelében leszünk.

Viszont már amúgy is elkezdtem pedzegetni nektek, hogy ősztől mi valószínű, hogy lelépünk egy kis időre Ázsiába, szóval szeretnék még minél több dolgot átadni nektek és átvenni veletek. Így szeretném a jóga tábor programját is egy picit felturbózni.

Most már tudom, hogy heti 2 alkalommal meg lehet csinálni a 24 lépéses Tai Chi-t 8 találkozással, így szerintem, ha minden nap csináljuk, akkor egy hét alatt is meg lehet tanulni.

Szóval reggel 7 órától 8 óráig Tai Chi, majd 8 órától 9.30-ig Hatha Jóga. Utána reggeli és szabadidő, pihenés, tengerpartozás, stb.

Mondjuk pl. Neszebarba együtt mentünk el kirándulni, de azt még ott a helyszínen meg lehet majd beszélni.

Délután-estefelé passzív jóga terápiát gyakorolnánk, és az egy hét alatt átvennénk a legfontosabb 108 mozdulatát ennek a rendszernek, amit én szoktam tanítani. Aztán persze vacsiznánk.

Ha valaki szeretné megcsinálni a Hatha Jóga rendszerének egyik legkomolyabb tisztító kúráját a hét alatt, akkor szerintem azt is lehetne, mert akkor nekik úgy főzünk. Meg el kellene mondjuk kezdeni 2 nappal hamarabb a rákészülést, hogy az egy hetes bulit ne a nyaralásunk utolsó napján fejezzük be. De megcsinálható.

Mit szóltok?

Szóval van egy pár hetetek még dönteni, de ha hamarabb is tudjátok, hogy jönnétek, akkor írjatok nekem személyesen.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Jóga
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .