Bhakti Kutir Hírek

Tündérek,

Többen kérdezték, ezért, hogy tiszta legyen és egyértelmű, Március 14.-én este nem lesz meg tartva a 19 órás hatha jóga óra.

Ezenkívül, a Kutir boltba érkeztek új könyvek. Jött egy David Frawley ájurvédás könyv, és egy jó jóga könyv is. Tudjátok sokszor mondta, hogy ájurvéda könyvekből, minden és bármi jó, amit David Frawly, Robert Svoboda, Vasant Lad, Harish Johari és, hogy a hölgyeket se hagyjuk ki, Vinod Verma vagy Maya Tiwari ír, írt, vagy írni fog.

Tsók özön,

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük