Bhakti Kutir Bindhu: Gyors Ájurvédikus elsősegély recept…

tandgEgy alkalommal sikerült úgy megvágnom magam kerámia késsel, hogy ha a körmöm nincs ott, akkor valószínű, hogy lekapom az ujjam hegyét.

Persze vér mindenhol, stb. Olyannyira durva volt a vágás, hogy 2 nappal később vízben voltam, és amikor a seb szétnyílt, még mindig képes volt a vérzésre, ami azért szép teljesítmény.

És, hogy mitől állt el a vérzés kb. 1 perc alatt, egy ilyen mély és durva sebből?

Kurkuma és gyömbér por összekeverve pici vízzel, és durr bele a sebbe. Nem csíp, nem égett, csak jó! Ezt tudja az Ájurvéda!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Abu Patikája, Ájurvéda, Ájurvédikus Receptek/Házi praktikák
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

One Response to Bhakti Kutir Bindhu: Gyors Ájurvédikus elsősegély recept…

  1. Kurucsai Márti szerint:

    Sziasztok. Ma volt alkalmam kipróbálni, mivel beleéltem magam, hogy nem csíp, egy percig azt hittem a falat kaparom de aztán elmúlt. A vérzés gyorsan elállt, köszönöm.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük