Bhakti Kutir Bindhu: Gyors Ájurvédikus elsősegély recept…

tandgEgy alkalommal sikerült úgy megvágnom magam kerámia késsel, hogy ha a körmöm nincs ott, akkor valószínű, hogy lekapom az ujjam hegyét.

Persze vér mindenhol, stb. Olyannyira durva volt a vágás, hogy 2 nappal később vízben voltam, és amikor a seb szétnyílt, még mindig képes volt a vérzésre, ami azért szép teljesítmény.

És, hogy mitől állt el a vérzés kb. 1 perc alatt, egy ilyen mély és durva sebből?

Kurkuma és gyömbér por összekeverve pici vízzel, és durr bele a sebbe. Nem csíp, nem égett, csak jó! Ezt tudja az Ájurvéda!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Abu Patikája, Ájurvéda, Ájurvédikus Receptek/Házi praktikák
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

One Response to Bhakti Kutir Bindhu: Gyors Ájurvédikus elsősegély recept…

  1. Kurucsai Márti szerint:

    Sziasztok. Ma volt alkalmam kipróbálni, mivel beleéltem magam, hogy nem csíp, egy percig azt hittem a falat kaparom de aztán elmúlt. A vérzés gyorsan elállt, köszönöm.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .