Be vagyok sózva, jövőre muszáj lesz elmennünk Ázsiába!

Kedves zarándoktársaim,

Már többen jelezték, hogy menni kéne, mozdulni végre, lent a föld, fent az ég. (Köszönjük Tompos Kátya ezért a gyöngyszemért!)

De a terv most az lenne, hogy lent legyen az ég is, mert amikor Nepálban felérünk a jó kis zarándokhelyünkre, Muktináthba, ott azért igen csak lefelé kell nézni, hogy kiszúrjuk a felhőket.

bhutan

De komolyra fordítva a szót, jövő Áprilisban indulunk, a szokásos fantasztikus és csodálatos nepáli utunkra! Sajna már a belföldi járat, amit szoktunk repülni már teljesen biztonságos, így a legnagyobb izgulni valója az útnak már kimarad, de így is elképesztő lesz, csak nem fogunk halálra rémülni, mint szoktunk.

Valamint persze ha van rá igény Nepál előtt vagy után beugorhatunk Bhutánba is, itt azért nem úgy van, hogy úgy van. Nem mindig akkor lehet menni, amikor akarunk, hanem akkor amikor lehet. 

Szóval egyelőre így nézünk ki, Bhután és Nepál, de lehet, hogy lesz még utána egy Bali etap is.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Utazás/Zarándoklatok
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

2 Responses to Be vagyok sózva, jövőre muszáj lesz elmennünk Ázsiába!

  1. eniko bogdan szerint:

    Szia,hol van a képen làtható templom?
    Enikő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük