Be vagyok sózva, jövőre muszáj lesz elmennünk Ázsiába!

Kedves zarándoktársaim,

Már többen jelezték, hogy menni kéne, mozdulni végre, lent a föld, fent az ég. (Köszönjük Tompos Kátya ezért a gyöngyszemért!)

De a terv most az lenne, hogy lent legyen az ég is, mert amikor Nepálban felérünk a jó kis zarándokhelyünkre, Muktináthba, ott azért igen csak lefelé kell nézni, hogy kiszúrjuk a felhőket.

bhutan

De komolyra fordítva a szót, jövő Áprilisban indulunk, a szokásos fantasztikus és csodálatos nepáli utunkra! Sajna már a belföldi járat, amit szoktunk repülni már teljesen biztonságos, így a legnagyobb izgulni valója az útnak már kimarad, de így is elképesztő lesz, csak nem fogunk halálra rémülni, mint szoktunk.

Valamint persze ha van rá igény Nepál előtt vagy után beugorhatunk Bhutánba is, itt azért nem úgy van, hogy úgy van. Nem mindig akkor lehet menni, amikor akarunk, hanem akkor amikor lehet. 

Szóval egyelőre így nézünk ki, Bhután és Nepál, de lehet, hogy lesz még utána egy Bali etap is.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Utazás
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

2 Responses to Be vagyok sózva, jövőre muszáj lesz elmennünk Ázsiába!

  1. eniko bogdan szerint:

    Szia,hol van a képen làtható templom?
    Enikő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .