Baktai Ádám személyes kérése, minden Bhakti Kutir jógázó érdekében

Kedves Mindenki,

Kérlek szépen benneteket, hogy Vasárnap estig, vagy inkább Hétfő reggelig, valaki dobjon már erre a bejegyzésre egy hozzászólást, hogy vigyek be a Kutirba egy ceruza elemet, mert a jóga terem falán lemerült az óra.

Ma este sikerült 1 órás helyett másfél órás jógagyakorlást levezényelnem, mert meg volt állva az óra. Ma szerencsére ez mindenkinek rendben volt, de hát mi van, ha mondjuk, még valakinek színház jegye van az óra utánra, és csak én vagyok az órával szemben?

Sajnos annyira diszgráfiás, diszlexiás és oldaltévesztő vagyok, hogy a fő baj az, hogy nem is az óra alatt állt meg a fali vekker. Már eleve úgy kezdtem az órát 7-kor, hogy 5 óra 5 percet mutatott az óra, de hát az 5 pont annyira van a 6-tól, mint a 7 csak a másik irányba, így szimplán azt regisztrálta az agyam, még picit bántott is, hogy elkéstem, a saját órámról.

Aztán az óra folyamán meg néha ugyan felpillantottam az időmutatóra, de hát mivel még nem mutatott 8-at, én tovább szőttem a jóga szálát. Ennek érdekében kellene szólni nekem, hogy vigyek be elemet a Kutirba.

Így sajnos muszáj is vagyok bevallani, hogy legalábbis az én esetemben a Hatha Jóga sajnos nem javít az oldaltévesztéses, és a hasonszőrű problémák állapotán. Most is, hogy majd 4 hétig voltam Indiában és ott csak egyszer vezettem, kb. vagy 10 napig mindig az ablaktörlőt indítottam be indexelésnél, mert kellett egy kis idő mire visszaállt a rend és újra megszokásból vezettem, mert ha már gondolkodni kell rajta, általában elrontom.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Jóga
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

2 Responses to Baktai Ádám személyes kérése, minden Bhakti Kutir jógázó érdekében

  1. Seres Bea szerint:

    …én pedig csak a perc mutatójára sandítottam rá, és gondoltam…még időben vagyunk. :))

  2. Csaba szerint:

    Adam!

    Holnap vigyel elemet az oraba!

    /Csaba

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük