Az ősi indiai pálmalevél jóslás, avagy a Védikus Asztrológia eredete…

brighu

Brighu Muni, az asztrológia rendszerének megalkotója…

A Védák könyveiben a Puránák írják le az ókori India ősi történetét.

A teljes történetet a későbbiekben majd felteszem a netre, de az ide illő rész az, hogy Laksmi, a szerencse Istennője megátkozza a papokat, hogy az elkövetkező Kali Yugában, a Vas Korban, ami 5000 évvel ezelőtt kezdődött, ne élvezzék az emberek tiszteletét, és ne tudják fenntartani magukat, és/vagy eltartani a családjukat.

Bhrigu Muni, a szerzetes, akivel Laksmi összetűzésbe keveredett, azt az áldást mondta az átokra, hogy megalkotja majd a csillagelemzés rendszerét, amiből a papok könnyedén megteremthetik a betevőjüket.

Laksmi tovább füzte az átkot és azt mondta, hogy a Vas Korban a papok nem lesznek annyira intelligensek, hogy meg tudják tanulni az asztrológia rendszerét.

Bhrigu erre azt mondta, hogy nem lesz gondjuk erre, mert nemcsak a rendszer megalkotását viszi véghez, de elkészíti az összes lehetséges horoszkóp variációt is, hogy a papoknak csak fel kelljen olvasniuk azt.

Laksmi még egy átkot meg fogalmazott, az utolsót, mert a Védák rendszerébe egy alkalommal, és egy témában „csak” 3 átkot lehet mondani. Az átok úgy szólt, hogy a tudás, amit Bhrigu leír, szét hordatik majd, így sohasem lesz egy helyen. Ezek után cirka 45 millió horoszkóp variációt írt le, természetesen mások segítségével, pálmalevelekre.

A mai Indiában számos helyen mondják azt, hogy a Bhrigu Muni által leírtakból végzik az elemzéseiket. Mára már ingyenes Bhrigu elemzéseket is hirdetnek az interneten. Ugyanakkor kutatások azt mutatják, hogy 5 helyről igazolt az, hogy valójában rendelkeznek eredeti Bhrigu tanításokkal.

Rajasthan államban Udaipur mellett, Uttar Pradesh államban Benáreszben, Punjab államban Hoshiarpurban, Kalkuttában és egy dél-indiai helyszínen találhatóak ezek a hiteles Bhrigu olvasók.

Én magam habár 10 éven át éltem Indiában és 15 éve járok vissza rendszeresen, én „csak” három helyen voltam. A kalkuttai Bhrigu asztrológusnál nagyon kevés képlet található, én nem is hallottam olyasvalakiről, akinek ott megtalálták volna a horoszkópját. A benaresi olvasónál is voltam, ahol szintén nem találták meg a horoszkópomat. Pandit Devakinandan Shastri kiváló asztrológus, de már nagyon idős, és, hogy őszinte legyek a fia, aki átvenni látszik édesapja „praxisát” nem igazán érdeklődő a védikus asztrológia és tradíciók iránt. Aztán Udaipurban is voltam, ahol azt mondták, hogy meg van a képletem, de az valahogy nem került elő. Gondolom még nem jött el az ideje.

De barátok és ismerősök legtöbben Udaipurból visszatérve mondták, hogy megtalálták asztrológiai képletüket, Bhrigu Muni róluk szóló írását.

Ez megegyezik a kutatásokkal, melyek szerint, az udaipuri panditnak van a legnagyobb gyűjteménye Bhrigu előre leírt képleteiből.

Mivel emberek születhetnek ugyanabban az időben, a rendszer az, hogy nem csak a születési időpontunk után keresnek meg a feljegyzések közt, hanem inkább az asztrológushoz érkezésünk ideje alapján. Az a 25-30 ember, akiknek személyesen hallottam beszámolójukat a sikeres Bhrigu elemzésükről, majdnem mind azt mondták, hogy kb. 15-20 perc alatt találták meg a képleteiket.

90%ban Udaipurból tértek vissza sikerrel.

Négyen mondták azt, hogy amikor megérkeztek a képleteik már az asztalon voltak, mert benne volt az is a horoszkópjukban, hogy mikor érkeznek az elemzésre. Mind a négyen Udaipurból jelentették ezt vissza, és négyükből csak egy volt indiai. Az angol, a svéd és a maláj ismerősöm is beszámolt arról, hogy még a nevűk is pontosan benne volt a képletükbe.

Remélem felcsigáztam az érdeklődéseteket folyt. köv.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

12 Responses to Az ősi indiai pálmalevél jóslás, avagy a Védikus Asztrológia eredete…

 1. bee szerint:

  Ádám,

  Én ezt nem értem teljesen … ha több mint 6 milliárdan vagyunk, akkor hogy jut mindenkinek horoszkóp? Vagy lehet, hogy nincs is 6 milliárd ember, csak 45 millió és a többi csak illúzió? 🙂 És mi van azokban a horoszkópokban? Akkor az újságokban/magazinokban megjelenő horoszkóp inkább humbuk, mint igazság?

  • baktai ádám szerint:

   szia, matematikailag nincs tobb lehetoseg, 45 millional. a palma leveles olvasasnal is ugy jon ki a sok-sok variacio, hogy a szuletesi kepletedet osszevetik azzal a keplettel, abban az ora percben keplettel, mint amikor megerkeztel a palmalevel olvaso asztrologushoz. az ujsagokban megjelent horoszkopokra ugy altalaban gondolsz?
   udv,
   baktai adam

  • baktai ádám szerint:

   kedves bee, nem jott valasz toled, gondoltam irok meg egy pontositast. tehat ugye ott tartotunk, hogy matematikailag nincs tobb, mint 45 millio par szazezer lehetoseg az asztrologiai kepletek teren.

   igy, hogy mindenkinek egyedi elemzest tudjanak csinalni a palma level olvasok ket kepletbol hozzak ki mindenki kepletet. a szuletesi kepletbol, es abbol a kepletbol, amit az asztrologushoz valo megerkezesunk pontos idejebben allitanak fel. tehat 45 millioszor 45 millio opcio letezik.

   ami itthon magazinokban szokott leirasra kerulni lenyegesebben altalanosabb. itthon azt irjak le ujsagokban, hogy mi varhato a kosokra, rakokra, stb. az nem a teljes keplet elemzesrol szol, hanem a nap bolygo helyzeterol. es igy a foldon elo 7 milliard ember bizony mind beoszthato a 12 csillagjegy egyikebe.

   udv,
   baktai adam

  • baktai ádám szerint:

   szia,

   45 millioszor 45 millio variacio van, ami nagyon sok. ahogy en irtam is, sajnos en meg nem talaltam meg a palma levelemet, de baratok akik igen egeszen elkepeszto dolgokat meseltek. volt, hogy az angol szarmazasu matek tanarunk a suliban elmeselte, hogy felolvastak neki, hogy anyukajat elizabeth-nek, apjat pedig frank-nek hivjak. hat ezek nem igazan vedikus nevek, de megis benne voltak a kepleteben.

   a palmalevel olvasokat valojaban indiaban brighu olvasoknak hivjak, es ok ugy mond nem csak felolvasak ezeket a kepleteket, hanem maguk is komoly asztrologusok. gyanitom, hogy ok ugyanugy leteszik az asztrologusok eskujet, mint masok. en magam a 17. eve nezegetek vedikus asztrologiai kepleteket, de nem szoktam halalrol addig beszelni, amig ra nem kerdeznek. hiszen benne van az asztrologiai eskuben, hogy a ra kerdezesig errol nem beszelhet egy asztrologus.

   viszont mas dolgokkal kapcsolatosan megint csak azt kell, hogy mondjam, hogy hihetetlen dolgokat olvasnak fel az embernek. napra pontos megszuleteset jovobeli gyermekeknek, egyik orszagbol masik orszagba atkoltozest, napra pontosan, az indokot is felfedve, szoval mindent meg lehet tudni a brighu fele kepletunkbol. persze ez sem megy olyan konnyen. el kell menni ezekhez a brighu asztrologusokhoz, hogy az ember valaszt kapjon a kerdeseire.

   en 10 evig indiaban eltem es meg mindig nem talaltam meg a kepletem, szoval ra kell gyurni.

   minden szepet es jot,
   om tat sat
   baktai adam

   • bee szerint:

    Szia Ádám!

    Bocsánat,hogy nem írtam vissza korábban, pedig nagyon érdekelt a válaszod. Őszintén szólva még kíváncsibb lettem! Ez a képletszámítás, és variációk, és hogy mik vannak a levelekre írva… azt már elhiszem, hogy a többi 6 milliárd mínusz 45 millió ember (beleértve engem is, talán) nem illúzió! :)) Szóval nincs valami publikus/publikálható példa a képletszámításra, meg a pálmalevélre? …Vagy ne legyek ennyire kíváncsi? 🙂

 2. Kollarik András szerint:

  Szia Ádám!
  Én azt hallottam, hogy nagyon részletesen és egyértelműen le van írva az ember életútja ezekre a levelekre. Tehát nem ilyen delphoi jósdás köntörfalazás. Ez igaz? Mert így pláne érdekes, hogy 45 millió variációból kijön minden. Illetve nem lehet egyszerű feldolgozni, ha pl. azt látod leírva, hogy holnap meghal az édesanyád, vagy hogy jövőre teljesen új életet kezdesz…
  Vagy esetleg nem konkrét események vannak leírva, hanem pl. lehetőségek, tanácsok (is)? (Pl. ha ezt csinálod, ez lesz, ha azt csinálod, az lesz.)
  Köszi!
  András

 3. Végh Marika szerint:

  Kedves Ádám!

  Én sajnos nem jutottam ki Indiába, de itthon a neten keresztül felolvasták a pálmalevelemet. Annak ellenére, hogy a nyugati asztrológiával 15 éve foglalkozom és teljesen nyitott vagyok ebben a témában csalódott voltam. Úgy éreztem, hogy a születési képletem alapján inkább csak a jövőre vonatkozó útmutatást tartalmazta (ami az én esetemben hihetetlen volt, túl szép, hogy igaz legyen). Alapvetően megváltozott az életem 2009 szeptember 12-e óta és erre szerettem volna választ kapni, hogy miért, de nem kaptam. Ha így van, hogy az egész életet a pálmalevél leírja akkor a főbb életeseményeknek is benne kell lenni, nem? Tudnák konzultálni erről akár személyesen is?
  Szeretettel üdvözöllek
  Végh Marika

  • baktai ádám szerint:

   kedves marika,
   inkább személyesen konzultálnék erről, mert senkit sem szeretnék megsérteni, vagy átmenni okoskodásba, és/vagy bulvárba, stb. én 17 éve foglalkozom védikus asztrológiával, és ez a tudomány tényleg fantasztikus. brighu muni pálmalevél leírásai meg egyenesen fenomenálisak, de szerintem túl könnyű lenne az élet, ha egy szimpla internetes húzással az ember megtudhatná a jövöjét. ingyen pálmalevél elemzéseket már 10-12 éve látok a neten. ennek az lenne a módja, ahogy brighu muni eltervezte, az ember elmegy egy brighu asztrológushoz, és ha szerencsés megtalálják a képletét. én 10 évig éltem Indiában, és még nem találtam meg az én pálmalevelemet. mondjuk még csak 2 helyen voltam az 5ből, jövöre újra probálkozom. 🙂
   üdv,
   baktai ádám

 4. valeriee szerint:

  Kedves Ádám!

  Én is elkezdtem kerestetni a pálmalevelemet a tavalyi évben. Egy Magyarországon működő, elvileg “hivatalos” szövetség segítségével.
  Egy barátnőmmel együtt tavaly úgy gondoltuk, hogy talán érdemes lenne a pálmalevelünket kerestetni. Neki épp ma olvasták fel (internet kapcsolaton keresztül) és nagyon nagy csalódás volt számára, erről számolt be.
  Töbsször volt már asztrológusnál, azt mondta ez semmiben nem különbözött egy “szimpla” asztrológia elemzésnél. A kérdésre amit feltett, nem kapott választ.
  A keresés és a felolvasás ára kb. 30 ezer Ft volt. Plusz 9 ezerért még karmaoldást is lehet kérni, plusz 25 ezerért meg imádkoznak is érte…Hát ezt inkább nem kommentálom.
  De valahogy az az érzésem, hogy itt valami nincs rendben, és nem hiszem, hogy ilyen könnyű lenne szinte bárkinek megtalálni a pálmalevelét.
  Abban esetleg hiszek, hogy vannak Indiában eredeti iratok, amik tényleg tartalmazhatnak értékes információt.
  A magam részéről, úgy alkalult az életem, hogy nem érdekel a történetem, mert én nem az vagyok valójában, ezért nálam (talán szerencsére) jelentőségét vesztette ez az egész. Bár nekem még nem jeleztek vissza, hogy találtak-e pálmalevelet, de nem fogom kérni a felolvasást.
  Mindezek mellett, Mindenkinek azt ajánlom, hogy nagyon nézzen utána, hogy milyen módon és kivel keresteti a pálmalevelét.
  Üdv.
  Val

 5. Kovács Zoltánné Timi szerint:

  Sziasztok!

  Szia Ádám!

  Vagy-e még errefelé?Én is szívesen kérdeznélek privátban akár erről, hiszen te mégiscsak kicsit jobban belelátsz ebbe, ha Indiában járatos vagy. Én is kerestetem a pálmalevelemet és most találták meg mennék a felolvasásra, de belső hangom súgta nézzek utánna kicsit a dolognak és találtam máshol is efféle hozzászólásokat, ami a gyanakvásomat felkeltette..azt hiszem lemondom az egészet nincs pénzem erre és azt hiszem ennyit már a Schilling Péter féle számmisztika is adott nagyon töredékéért ennek az árnak.Arra viszont kíváncsi lennék valójában mi a véleményed nem ide természetesen és nem értem egészen erről most hallok először, hogy ezek a levelek horoszkópok tulajdonképpen. Azon az oldalon, ahol regiztem az van, hogy indiai szent emberek leírták az Akasha krónika segítségével vagy mintájára azt hiszem, de akik csalódtak hasonlókat írtak horoszkóphoz hasonlították a silány és rövid fajtából. És azt hiszem ők egy másik helyet is adtak meg és semmiféle ilyen történetet sem említenek,amit fent leírtál..Viszont az érdekelne még szerintem mást is ingyen te hol tudsz ilyen helyeket, ahol a valódit meg lehet találni, kérni?és ki találja meg?kinek van ilyen akkor?nekünk ugye nem sok lehetőségünk van itt Indiába kiutazni pláne nem többször is. Akkor minek van, ha egy csomó ember nem találja meg. Bár én utólag azt hiszem talán az jó is, hogy ennyire részletesen nem tudjuk meg mi vár ránk..Én is azt mondom, hogy legyen óvatos, aki regizni akar oda..

  Marika és aki csalódott szívesen felvenném veletek a kapcsolatot, ha lehet valahogyan.

  Köszönöm

  Timi

  • Zoli szerint:

   Sziasztok!
   Nekem is felolvasták a pálmalevelemet, és elég pontosan megmondták hogy mivel foglalkozom hogyan gondolkodom, családi kapcsolatokról is beszéltek.
   Ja és én úgy mentem oda ha nem mondanak olyan valamit, amit csak én tudhatok akkor feljelentem, és Bíróságra megyek ez ügybe!
   Sajna nem így történt mivel mondtak olyat nem is egyet! Meglepődtem mikor elmondták hogy mire készülök a munkahelyemen, ami még csak gondolatban létezett. Meglepően sokat mondtak az életemről ami elég pontosan voltak velem kapcsolatban. És nem találgatások voltak ezek. Nagyon mélyen belém láttak…
   Röviden ennyi.
   Szerintem megéri az árát…Üdv: Zoli

 6. Varga Marika szerint:

  szeretnék beszélgetni olyan emberekkel akik szintén csalásnak élték meg a pálmalevelüket…mert az enyém sajnos még horoszkopnak is gyenge volt..éppen ezért..a televizióba szeretném vinni az ügyet..a az e-mail cimem:kumara25@citromail.hu…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük