Sri Yantra tudnivalók!

Kedveskéim, egy picit túl keresletes lett a felhívásom, így most picit függesszük fel a témát!

Jó páran utaltak már, és jó páran még hoznak személyesen is összeget a Sri Yantrára Vasárnap. Viszont az én kontaktom Katmanduban egy idős bácsi, aki még kézzel készíti ezeket a csodákat. És nem tudom, hogy lesz-e ennyi nála!

Én mindig Vikásh bácsitól szoktam hozni ezeket a Sri Yantrákat, mert én úgy gondoltam, hogy ezzel támogatom ezt a már kihalóban lévő művészeti ágat. Sajnos már az ő fia is inkább egy a mobilját nyomogató fiatal srác, szóval neki sincs segítsége.

Ígérem, hogy nála kezdek, amint landolunk és egyből felkérem majd az öreg urat, hogy üljön neki a gyártásnak, amíg mi fent vagyunk a hegyekben, de most egyenlőre azoknak a merem vállalni a leszállítást, akik már odaadták rá a pénzt.

Valamint ezek majd nem a tömeggyártót pici kis apróságok lesznek, hanem szinte az összes egyedi méret és darab. Így majd az lenne az igazi, ha mindenki, aki szeretne ilyet az személyesen jöjjön el és válassza ki azt, amelyik ő hozzá illik a legjobban! 

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ui: Katmanduból jelentkezem!

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .