Sri Yantra tudnivalók!

Kedveskéim, egy picit túl keresletes lett a felhívásom, így most picit függesszük fel a témát!

Jó páran utaltak már, és jó páran még hoznak személyesen is összeget a Sri Yantrára Vasárnap. Viszont az én kontaktom Katmanduban egy idős bácsi, aki még kézzel készíti ezeket a csodákat. És nem tudom, hogy lesz-e ennyi nála!

Én mindig Vikásh bácsitól szoktam hozni ezeket a Sri Yantrákat, mert én úgy gondoltam, hogy ezzel támogatom ezt a már kihalóban lévő művészeti ágat. Sajnos már az ő fia is inkább egy a mobilját nyomogató fiatal srác, szóval neki sincs segítsége.

Ígérem, hogy nála kezdek, amint landolunk és egyből felkérem majd az öreg urat, hogy üljön neki a gyártásnak, amíg mi fent vagyunk a hegyekben, de most egyenlőre azoknak a merem vállalni a leszállítást, akik már odaadták rá a pénzt.

Valamint ezek majd nem a tömeggyártót pici kis apróságok lesznek, hanem szinte az összes egyedi méret és darab. Így majd az lenne az igazi, ha mindenki, aki szeretne ilyet az személyesen jöjjön el és válassza ki azt, amelyik ő hozzá illik a legjobban! 

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ui: Katmanduból jelentkezem!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük