Az aktuális Védikus Asztrológiai előrejelzés: 2015. Január 14-Február 13: Nap a Bakban…

astJanuár 14-től a Nap áthalad a Bak jegyébe és ezzel elindul az északi pályáján. Ez a nap különleges figyelmet kap a védikus kultúrában, mert azt mondják, hogy ezen a napon bármit is teszünk annak 100 ezerszeres hatása lesz ránk nézve.

Amúgy is a Védikus asztrológia szerint a Január 15-től Július 15-ig tartó szakasz mindig kedvezőbbnek számít, mint az azt követő 6 hónap, így általában minden egy picit könnyebbé válik.

Egyébként a Nap nem túl erős a Bakban, de ez a hónap jól működhet rég elhalasztott, és nem igazán kívánatos munkák befejezésére, és/vagy új munkák előkészítésére, amit még nem tudunk elismerésre vagy fizetségre beváltani, majd csak később.

Ez főként akkor lesz érvényes, ha munkánk kapcsolódik a kommunikáció bármilyen fajtájához, hiszen amikor a Nap belép a Bakba, csatlakozik a Merkúrhoz és a Vénuszhoz.

A Nap és a Merkúr egy jegyen belül mindig fokozza a kommunikációs igényeket, és a tanító beszédet is, míg a Merkúr/Vénusz együttállás meg a kivételes, óvatos és diplomatikus beszédet jelenti. Szóval a munka területén könnyebb lesz a kommunikáció a felelősségeinkkel kapcsolatosan is. Egészen Január 22-ig, amikor a Vénusz áthalad a Vízöntőbe, de maradni fog a Nap/Merkúr együttállás.

Január 22-24. között lesz egy kis időszak, amikor nemcsak a Vénusz és a Mars lesz a Vízöntőben, de a Hold is. Ez a bolygóállás a felfokozott kreativitást és érzelmi intelligenciát jelenti, ebben a 3 napban figyeljünk oda a belső hangjainkra, nagy dolgok és ötletek várhatóak.

Aztán minden így is marad egészen Február 12-ig. Nap és Merkúr együttállás a Bakban, Mars és Vénusz a Vízöntőben, Jupiter, Szaturnusz, Rahu és Ketu, mint az év elején is.

Február 12-én a Mars áthalad a Halakba, ahol jól érzi magát, mivel a Halak uralkodó bolygója a Jupiter, aki a Mars barátja. Így kicsit szenvedélyesebbé teszi a Halak érzelmiségét, lehetőséget adva arra, hogy régen húzódó érzelmi konfliktusainkat egyszer és mindenkorra végre be tudjuk fejezni.

Aztán Február 13-án a Nap átlép a Vízöntőbe.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük