Az aktuális Védikus Asztrológiai előrejelzés: 2015. Január 14-Február 13: Nap a Bakban…

astJanuár 14-től a Nap áthalad a Bak jegyébe és ezzel elindul az északi pályáján. Ez a nap különleges figyelmet kap a védikus kultúrában, mert azt mondják, hogy ezen a napon bármit is teszünk annak 100 ezerszeres hatása lesz ránk nézve.

Amúgy is a Védikus asztrológia szerint a Január 15-től Július 15-ig tartó szakasz mindig kedvezőbbnek számít, mint az azt követő 6 hónap, így általában minden egy picit könnyebbé válik.

Egyébként a Nap nem túl erős a Bakban, de ez a hónap jól működhet rég elhalasztott, és nem igazán kívánatos munkák befejezésére, és/vagy új munkák előkészítésére, amit még nem tudunk elismerésre vagy fizetségre beváltani, majd csak később.

Ez főként akkor lesz érvényes, ha munkánk kapcsolódik a kommunikáció bármilyen fajtájához, hiszen amikor a Nap belép a Bakba, csatlakozik a Merkúrhoz és a Vénuszhoz.

A Nap és a Merkúr egy jegyen belül mindig fokozza a kommunikációs igényeket, és a tanító beszédet is, míg a Merkúr/Vénusz együttállás meg a kivételes, óvatos és diplomatikus beszédet jelenti. Szóval a munka területén könnyebb lesz a kommunikáció a felelősségeinkkel kapcsolatosan is. Egészen Január 22-ig, amikor a Vénusz áthalad a Vízöntőbe, de maradni fog a Nap/Merkúr együttállás.

Január 22-24. között lesz egy kis időszak, amikor nemcsak a Vénusz és a Mars lesz a Vízöntőben, de a Hold is. Ez a bolygóállás a felfokozott kreativitást és érzelmi intelligenciát jelenti, ebben a 3 napban figyeljünk oda a belső hangjainkra, nagy dolgok és ötletek várhatóak.

Aztán minden így is marad egészen Február 12-ig. Nap és Merkúr együttállás a Bakban, Mars és Vénusz a Vízöntőben, Jupiter, Szaturnusz, Rahu és Ketu, mint az év elején is.

Február 12-én a Mars áthalad a Halakba, ahol jól érzi magát, mivel a Halak uralkodó bolygója a Jupiter, aki a Mars barátja. Így kicsit szenvedélyesebbé teszi a Halak érzelmiségét, lehetőséget adva arra, hogy régen húzódó érzelmi konfliktusainkat egyszer és mindenkorra végre be tudjuk fejezni.

Aztán Február 13-án a Nap átlép a Vízöntőbe.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük