Ájurvéda Tanfolyam

Befejeztük a Pancha Karma alapozását, így január 20.án az ájurvéda tanfolyamon elkezdjük át venni az ájurvéda 5 legfőbb tisztító kúráit.

Ha érdekel az ájurvéda, vagy mondjuk a tavaszi méregtelenítésre készülve meg szeretnéd tanulni, hogy hogyan kell profi módra kipucolnod magad és/vagy szeretteidet szeretettel várunk. Az órák ugyanúgy, mint eddig, minden második héten lesznek, csütörtökönként, délután 5től este 7ig.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük