Augusztus 25, Ganésha szülinapja lesz a jelentkezési határidő a nepáli zarándoklatunkra…

Kedves Zarándoktársak,

Augusztus 25 lesz a jelentkezési határidő, de én már hetek óta nézem a repjegy árakat, és itt az ideje lecsapni rájuk. Tehát, amennyiben biztosra tudod, hogy jönni fogsz velünk az októberi útra, ne várj Augusztus 25-ig, hanem írj nekem privátban.

Amennyiben meg leszünk 10-en, onnantól jó ki az én utam ára, akkor én egyből megveszem a repjegyeket. Most éppen teljesen letudjuk másolni a tavalyi utunkat. Tehát Dubai-on keresztül mennénk fapadossal, és az ár is az lenne, mint tavaly. Akik később jelentkeznek, azok lehet, hogy picit drágábban tudnak majd velünk tartani, mert a fapados járatok egyik bája az, hogy a jegyek drágulnak ahogyan fogynak a helyek.

De így viszont nem lesz 12-13 órás várakozás visszafelé a Delhi reptéren, csak egyszer fogunk átszállni és azt Dubaiban. Valamint, visszafelé lesz 8 óránk Dubai-ozni egy kicsit. Ja, és a fapadosban még az is jó, hogy akár 160 kilónyi cuccot is hazahozhatunk fejenként. Csak mondom a vásárlósabb útitársaink kedvéért.

Kérnék egy megosztást is, hogy az infó eljusson az érdeklődő zarándoktársakhoz!

Itt elolvashatjátok az úti terünket!

Itt meg sok-sok infót találtok Nepálról, a Kutiros utakról, a mivel készüljünkről, stb…

Nepálra fel! A Himalájára fel! Kalandra fel!

Om Tat Sat

Baktai Ádám, az Ázsia bolond útitársatok

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Utazás | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük