Augusztus 25, Ganésha szülinapja lesz a jelentkezési határidő a nepáli zarándoklatunkra…

Kedves Zarándoktársak,

Augusztus 25 lesz a jelentkezési határidő, de én már hetek óta nézem a repjegy árakat, és itt az ideje lecsapni rájuk. Tehát, amennyiben biztosra tudod, hogy jönni fogsz velünk az októberi útra, ne várj Augusztus 25-ig, hanem írj nekem privátban.

Amennyiben meg leszünk 10-en, onnantól jó ki az én utam ára, akkor én egyből megveszem a repjegyeket. Most éppen teljesen letudjuk másolni a tavalyi utunkat. Tehát Dubai-on keresztül mennénk fapadossal, és az ár is az lenne, mint tavaly. Akik később jelentkeznek, azok lehet, hogy picit drágábban tudnak majd velünk tartani, mert a fapados járatok egyik bája az, hogy a jegyek drágulnak ahogyan fogynak a helyek.

De így viszont nem lesz 12-13 órás várakozás visszafelé a Delhi reptéren, csak egyszer fogunk átszállni és azt Dubaiban. Valamint, visszafelé lesz 8 óránk Dubai-ozni egy kicsit. Ja, és a fapadosban még az is jó, hogy akár 160 kilónyi cuccot is hazahozhatunk fejenként. Csak mondom a vásárlósabb útitársaink kedvéért.

Kérnék egy megosztást is, hogy az infó eljusson az érdeklődő zarándoktársakhoz!

Itt elolvashatjátok az úti terünket!

Itt meg sok-sok infót találtok Nepálról, a Kutiros utakról, a mivel készüljünkről, stb…

Nepálra fel! A Himalájára fel! Kalandra fel!

Om Tat Sat

Baktai Ádám, az Ázsia bolond útitársatok

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Utazás/Zarándoklatok | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük