Védikus Asztrológiai előrejelzések 2012-ből…

Amennyiben vissza szeretnéd keresni, hogy milyen asztrológiai napon történt valami nagyon fontos az életedben, itt megtalálsz néhány napot a 2012-es év végéről:

December 26, Szerda: A szerda éles-lágy nap a merkúri hatások végett, és pluszban éles azáltal, hogy 1 nappal leszünk Telihold előtt. Viszont a Hold a Rohini csillagképben fog állni, ami szilárd, szóval harapjunk rá és legyünk jó fejek. Mondjuk a nap természete végett, le lehetne ülni, és a jó régi és jó zűrös dolgokat áttárgyalni, a családban, de ne feledjük ÖNKONTROL!

December 25, Kedd: A kedd a Mars napja, és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre szeretteinkkel és barátainkkal, de verekedésre, sértegetésre, pereskedésre, méregkeverésre verbálisan és fizikailag is egészen kiváló. Ráadásul 13. nappal vagyunk Újhold után, ami szintén agresszív. A klasszikus védikus asztrológiában a harmadik fontos kritérium a Hold csillagkép, ami ezen a napon a Krittika, ami szintén éles természetű, szóval nem a mai nap sem nyert. Így inkább koncentráljunk az agresszív dolgokra, és főként azok elkerülésére! Ahogy szoktam mondani a sokat híresztelt depresszió hullám nem szokott igaz lenni, pont ellenkezőleg, karácsony 2. és 3. napjára a családon belüli erőszak szokta felütni a fejét, abból fakadóan, hogy olyan emberekkel kell együtt lennünk, akikkel általában nem szokott kelleni sok időt eltölteni.

December 19, Szerda: Éles-lágy nap a merkúri hatások végett, és így kiváló dolgok elintézésére, szervezkedésre, de akár kisebb orvosi beavatkozásokra, tehát mindenre, ami picit kellemetlen, de a végeredmény jó lesz. Viszont a Hold a Purvabhadrapada csillagképben lesz, ami agresszív természetű és a hetedik Hold nap minden Telihold, vagy Újhold után szintén agresszív. Szóval ez a nap is kemény lesz.

Különben én az elmúlt 17 évben, amióta foglalkozom asztrológiával, én még nem láttam ilyet, hogy 2 és fél hétig, a Hétfők kivételével minden nap durva legyen. Lehet, hogy ezért került köztudatba, hogy most lesz a világvége. Különben nálunk 21-én lesz a Kisfiam óvodás karácsonyi bulija, szóval én ott leszek a világvége alkalmából. Másnap after party?

Sőt megfognám a lehetőségeket, és fogadásokat szeretnék kötni. Szerintetek a holnapi és az azutáni napok is szutyik lesznek? Ki tart még a dzsudzsu?

December 18, Kedd: A kedd a Mars napja, és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre barátainkkal, de persze ez a nap is szokott jó lenni valamire. Verekedésre, böjtök elindítására, gyógyszeres kezelések megkezdésére, stb. Mindemellett a 6. nap az Újhold, vagy Telihold után mindig éles/lágy természetű, szóval egy kis plusz élesség azért van a napban, de az érdekesség kedvéért a Hold a Shatabhisak csillagképben fog állni, ami meg mozgékony. Szóval lesz egy éles lágy, éles, mozgékony keverék napunk. Hajrá!

December 17, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, pont ezért van is egy elméletem, miszerint a fogadalmak 90% azért bukik meg, mert Hétfőn szoktuk elkezdeni őket, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, arra kiválóak a hétfői napok. Ráadásul ezen a Hétfőn a Hold a Dhanistha csillagképben lesz, ami szintén gyors természetű, és 5 nappal vagyunk Újhold után, ami meg lágy természetű. Szóval barátkozzunk, kampányoljunk, romantikázzunk, szeretgessük meg megszerethetőinket. Ma egy ezo, bió , öko meditációs hippi nap van. Peace, Love, All is One!

December 14, Péntek: Érdekes nap, mert a Péntek lágy természetű, és a Hold gyorsassága, valamint a napközbeni Újhold miatt, a hatás olyan lesz, mintha már 2 nappal lennénk Újhold után, és az gyors természetű. De a Múla csillagkép, amiben a Hold van, agresszív, szóval kb. mi osszuk be magunknak, hogy gyorsként, élesként, vagy lágyként fogjuk a napunkat megélni.

Ehhez még az is hozzájön, hogy nem csak a Hold lesz kemény pozícióban, de szinte az összes bolygó. Itt olvashatsz, a December 11-13 közti feszült helyzetekről.

December 13, Csütörtök: A délelőtt gyors természetű, a délután inkább szilárd csütörtökönként, de mivel Újhold napja van, az egyenletbe keveredik egy kis agresszió is. Ez még fokozódik azáltal, hogy a Hold a Jyestha agresszív természetű csillagképben van ezen a napon. Szóval a csütörtök kevertsége végett, ha sértegetni, vagy verekedni akarunk, akkor a délelőtti próbálkozásaink feledhetőbbek lesznek, de délután már maradandóbbat fogunk tudni alkotni, ás akár évekre is el tudunk majd marni magunk mellől embereket szóval, tehát ma is vigyázzunk!

December 12, Szerda: A szerda éles-lágy nap a merkúri hatások végett, és pluszban éles azáltal, hogy 1 nappal leszünk Újhold előtt. Viszont az Anurádha csillagkép lágy, szóval 2-2 a lágy és éles erre a napra. Célszerű állatokkal barátkozni, vagy a barátainkat állatként kezelni. Más most nem jut eszembe erről a bolygóállásról.

December 11, Kedd: Megint egy csuda jó nap van ma. A kedd a Mars napja, és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre barátainkkal, de verekedésre, sértegetésre, pereskedésre, méregkeverésre verbálisan és fizikailag is egészen kiváló. Ráadásul 13. nappal vagyunk Teliholdhold után, ami szintén agresszív. Ebben az esetben a harmadik fontos kritérium a Hold csillagkép és egyben mentő lehetőség is lehetne, de a Visákha csillagkép éles-lágy természetű, szóval nem nyert. Így inkább koncentráljunk az agresszív dolgokra!

December 7, Péntek: A pénteki napok lágy természetűek, de 9 nappal Teli- vagy Újhold után a napok élesek. Valamint a Hold az Uttaraphalguni csillagképben van, ami szilárd. Szóval szilárdság keveredik éles és lágy energiákkal, tehát kiváló nap barátkozásra, kapcsolatépítésre, de azok elrontására is. A döntés az öné, iszik vagy vezet. Ja, bocs, jó fej vagy nem jó fej hozzáállás. Különben ez nagyjából mindig ilyen egyszerű, minden egy tudatos döntés, és csak azért irkálok nektek, hogy tudjátok mely napokon könnyebb és mely napokon nehezebb meghozni a döntést, hogy ember leszek vagy állat.

December 6, Csütörtök: A délelőtt gyors természetű, a délután inkább szilárd csütörtökönként, de mivel a 8 nappal vagyunk Telihold után, ami mindig mozgékony, ezért inkább a gyors természet fog érvényesülni ezen a napon. Purvaphalguni csillagképben áll a Hold, ami éles, szóval még mindig tart a dzsudzsu.

November 30, Péntek: A pénteki napok lágy természetűek, és 2 nappal Teli- vagy Újhold után a napok gyorsak. Valamint a Hold a Mrigashira csillagképben van, ami szintén lágy. Szóval kiváló nap barátkozásra, kapcsolatépítésre, hölgyek gyorsan menjenek el szépítkezni, kényeztetni magatokat, mert ez a nap erről szól, meg majdnem minden Péntek is. Urak próbálkozzatok valami romantikussal, hátha most kibírtok egy csajos filmet a moziban, és nem a párjaitoknak kell végignézni még egy James Bond filmet a ti kedvetekért. Ígérem ezen a napon a ti agyatoknak is könnyebb lesz befogadni a naplementés szirupot, limonádéban pácolva. Vagy akár elő is fizethettek a kedveseiteknek a „Könny és Csók” magazinra.

Ha adhatok egy tanácsot, mint a romantika szakértője, otthonra a mozijegyek árainak feléből vegyétek meg az ’Ízek, Imák, Szerelmek” című filmet Julia Roberts közreműködésével, ami romantikus is és mondanivalós is, és persze a fő erénye, hogy ÁZSIÁBAN játszódik. Valamint a főhős Felipe, egy olyan csóka, akiből nincs is a világban, 40-es jó testű, jóképű, milliomos, aki Balin él, és 10 éve nem volt csaja, mert az előző kapcsolatát még nem heverte ki, szóval a mókus nem kihívás.

11. napok élesek, ortodox hinduk ezeken a napokon nem esznek gabonát, de az Uttarabhadrapada csillagkép meg szilárd, szóval kb. osszuk be magunknak, hogy szilárdként, élesként, vagy lágyként fogjuk a napunkat megélni. Viszont ezen a napon kezdődik, a most zajló spirituális hónap utolsó 5 napja, ami egyben az utolsó 5 nap, amikor az Istenek még alszanak, szóval egy nagyon komoly meditatív szakasz indul be. Ezt az 5 napot hívják a harcosok böjtnapjainak is.

November 29, Csütörtök: A délelőtt gyors természetű, a délután inkább szilárd csütörtökönként, de mivel a 1 nappal vagyunk Telihold után, ami mindig szilárd, ezért inkább a szilárdság fog érvényesülni ezen a napon. A szilárd jellegű napokon maradandó feladatokra jó koncentrálni, mert ezeken a napokon akár hosszú távú alapokat is lefektethetünk. Ráadásul a Hold ezen a napon a Bika jegyében a legerősebb helyzetben van és a Rohini csillagképben, ami szintén szilárd, tehát ez a nap kiváló új dolgok beindítására. Még szerencse, hogy ezen a napon is kezdődik egy fogadalmi időszak, mert így ezt sokkal könnyebb lesz betartani.

November 28, Szerda: Éles-lágy nap a merkúri hatások végett, és így kiváló dolgok elintézésére, szervezkedésre, de akár kisebb orvosi beavatkozásokra, tehát mindenre, ami picit kellemetlen, de a végeredmény jó lesz. Valamint végre Telihold, ezen a napon 4 hónap után az Istenek felébrednek álmukból. A telihold napja mindig szilárd, szóval akár tartós dolgokba is bele lehet vágni, de sajna a Hold a Krittika csillagképben lesz, ami agresszív.

November 27, Kedd: A kedd a Mars napja, és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, pereskedés, verekedés, vitázás szóval ezeken a napokon nehezebb kellemes időtöltésre barátainkkal, stb. Ráadásul ezen a napon, 14. nap az Újhold után, vagy 1 nappal a Telihold előtt, ha úgy tetszik szintén agresszív a hangulat, amin az sem segít, hogy a Hold még mindig az éles Bharani csillagképben van. Szóval talán az év egyik legdurvább napja lesz a mai.

November 26, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, pont ezért van is egy elméletem, miszerint a fogadalmak 90% azért bukik meg, mert Hétfőn szoktuk elkezdeni őket, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak. Viszont ezen a napon a Hold a Bharani csillagképben lesz, ami egy agresszív pozíció és 13. nappal vagyunk Újhold után, ami szintén agresszív. Szóval a mai napra, jó szórakozást kívánok. De a tréfával félre, a mai nap Siva napja, és amikor ez még Hétfőre is esik, az igazán kivételes spirituális szempontokból.

 November 23, Péntek: Érdekes nap, mert a Péntek lágy természetű, a 11. napok élesek, ortodox hinduk ezeken a napokon nem esznek gabonát, de az Uttarabhadrapada csillagkép meg szilárd, szóval kb. osszuk be magunknak, hogy szilárdként, élesként, vagy lágyként fogjuk a napunkat megélni. Viszont ezen a napon kezdődik, a most zajló spirituális hónap utolsó 5 napja, ami egyben az utolsó 5 nap, amikor az Istenek még alszanak, szóval egy nagyon komoly meditatív szakasz indul be. Ezt az 5 napot hívják a harcosok böjtnapjainak is.

November 22, Csütörtök: A délelőtt gyors természetű, a délután inkább szilárd csütörtökönként, de mivel a 10. nap Újhold után, mindig szilárd, ezért inkább a szilárdság fog érvényesülni ezen a napon. A szilárd jellegű napokon maradandó feladatokra jó koncentrálni, mert ezeken a napokon akár hosszú távú alapokat is lefektethetünk. Itt November 22-vel, most az a bibi, hogy maga a nap erősen éles is lesz, mert a Purvabhadrapada csillagkép agresszív jellegű, szóval, ha sértegetni, vagy verekedni akarunk, akkor a délelőtti próbálkozásaink feledhetőbbek lesznek, de délután már maradandóbbat fogunk tudni alkotni, ás akár évekre is el tudunk majd marni magunk mellől embereket szóval, vigyázzunk.

November 21, Szerda: Éles-lágy nap a merkúri hatások végett, és éles azáltal, hogy 9 nappal leszünk Újhold után, de marad a mozgékonyság is az előző napról, mert a Shatabishak csillagkép maga is mozgékony természetű. Viszont ezen a napon lesz Jagaddhatri Puja az egyik legfontosabb Istennő imádati nap az évben.

November 20, Kedd: A kedd a Mars napja, és ebből eredendően agresszív természetű. Ezek a napok inkább durva dolgokra hivatottak, mint sem kellemes időtöltésre barátainkkal, stb. Mindemellett a 8. nap az Újhold, vagy Telihold után mindig mozgékony természetű, és pluszban ezen a napon a Hold a Dhanistha csillagképben áll, ami szintén mozgékony. Tehát a mai napunk nagyon pörgős lesz, csak vigyázzunk, mert élesség is lesz gazdagon a mai felhozatalban. Nekem kb. a Crank című film jutott eszembe, szóval csak okosan.

November 15, Csütörtök: A délelőtt gyors természetű, a délután inkább szilárd, de a nap átívelően éles, szóval, ha sértegetni, vagy verekedni akarunk, akkor a délelőtti próbálkozásaink feledhetőek lesznek, de délután már maradandóbbat fogunk tudni alkotni.

November 14, Szerda: Éles-lágy nap a szerda végett, és a Vishaka csillagkép miatt is. Viszont az első nap az Újhold után mindig szilárd, szóval a kellemetlen feladatainkkal, ha foglalkozunk, akár maradandóan megoldhatjuk őket.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

UI: Amennyiben a 2012-es év havi asztrológiai előrejelzéseit olvasnád el katt ide!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük