Asztrológiai előrejelzés: Nap a Mérlegben, 2017.Október 17-November 16…

Október 19-ére várható Diwali, a Fény ünnepe. Az indiai kultúrában ez a nap az év legnagyobb ünnepe, ők ilyenkor szokták megajándékozni egymást, kb. mint nálunk a Karácsony.

Spirituálisan ez a nap azt az ünnepet jeleníti meg, amikor a Ráma király, a Rámajána főhőse, száműzetésük vége felé, visszaszerzi élete szerelmét Szitát egy ádáz csatában, és hazatér vele Sri Lankáról Ajodhjába. Egyébként a tradíciók szerint a Diwali, 21 nappal azután szokott megtörténni, hogy megünnepeljük Ráma győzelmét Rávana és seregei felett. És mit ad Isten, vagy Ráma a google szerint is 21 nap alatt lehet elsétálni Sri Lankáról Ajodhjába! Lásd a fotót is!

Különben ez a nap Káli, a fekete Istennő napja is, mivel ez az újhold, az év legsötétebb újholdja. Ezért is gyújtottak lámpásokat Ajodhja lakosai, királyuk, Ráma haza érkezésének tiszteletére. Ezért az a tradíció Indiában, hogy ilyenkor minél több fényt gyújtanak az emberek. Tehát mi is gyújtsunk minél több gyertyát, természetesen a tűzvédelmi előírásokat teljes mértékben szem előtt tartva.

Asztrológiailag ebben a hónapban nemcsak a Nap vándorol át a Mérleg jegyén, de a Merkúr is ott áll November 1-ig, majd gyors váltásban, November 2-től meg a Vénusz is ott lesz az időszak végéig. És természetesen a Jupiter is ott áll majd, de nem csak ebben a hónapban, hanem vagy egy jó évre. Szóval fókuszba kerülnek a partnerkapcsolati szálak minden szempontból. Férfi-női kapcsolatokban is, és üzleti viszonylatban is.

A hónap elején a Merkúr miatt könnyebb lesz a kommunikáció, és az, hogy racionálisan vagy úgymond terápiásan foglalkozzunk az együttműködési rendszereinkkel, majd November 3-tól, amikor előáll a Vénusz-Jupiter-Nap együttállás, komoly előrelépéseket tehetünk partnerkapcsolatainkban. Érzelmi, spirituális és fizikai síkon is. Sőt most még az is megadatik, hogy olyan változásokat is beiktassunk, amelyek teljesen új alapokra helyezik kapcsolatainkat.

Házasodjunk, legyünk jegyesek, üzletileg kössünk együttműködési szerződéseket, építsünk ki új partneri hálózatot, mozduljunk rá a lehetőségekre! 

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Mese folyamok óceánja, Védikus Asztrológia, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

One Response to Asztrológiai előrejelzés: Nap a Mérlegben, 2017.Október 17-November 16…

 1. Veres Emese szerint:

  Kedves Baktai Ádám,
  Jottishoz lövésem sincs, de a Kaldeusi rendszer szerint az kedélyes Jupiter okt. 11-én átlépett a Mérlegből a Skorpióba… hogy lehet ekkora eltérés a két rendszer között, elfogadom, de hogy lehet ez? kissé zavarba ejtő a dolog.
  Üdv
  Namaste
  Emese

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük