Asztrológia óra most pénteken, meg Vasztu előadás helyszín változás, stb…

vastuTündérmackók, nyár vége óta picit elmaradtunk az órákkal, de most Pénteken újra leszünk. 17 órától 20 óráig, mint szoktunk, de sajnos már nem kint a parkban. A Fehérvári út 23 alatt leszünk, az Univerzum gyógyközpontban.

A téma a bolygók erejének kiszámítása lesz, mert hát ugye nem mindegy, hogy pl. egy erős vagy egy gyenge Mars van mondjuk az aszcendensünkben. Egy erős Mars hatalmat és magabiztosságot ad, míg egy gyenge Mars betegségekre hajlamosíthat és kegyetlenségre, de sunyi kegyetlenségre.

Ha meg vissza akarunk állni a havi 1 db ilyen haladó órára asztrológiailag, akkor a December 11-et még feltudom ajánlani, mint időpontot. Akkor a Védikus Asztrológiában használatos jógák, azaz bolygóállások lesznek terítéken. 

Valamint, még nagyon fontos lenne azt is tudnotok, hogy November 14-én, a Szuper Szombat is a Fehérvári út 23-ban lesz. Tehát a reggeli olajos jóga is és utána a Vasztu is. De előtte ugyanúgy a Veli Bey fürdőbe leszünk, ha van kedvetek korán kelni. Egyébként az indok egyszerű a Bartók 30-ban 3 napos lakás butik rendezvény lesz. Nem értem pontosan a fogalmat, mert divatról és szépérzékről van szó, de az Andit ki tudjátok faggatni a témáról.

Egyébként, hogy néha ide-oda passzolódnak az órák a Bartók 30 és a Fehérvári 23 között, ne találjak ki valami jó szanszkrit nevet ezekre a helyekre is? Bhakti Loka vagy Vishva Kutir? Az Univerzumra?

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük