Állatkert megsegítés Védikus Asztrológiával…

jupMint tudjátok rendkívül módon összeesküvés elmélet párti vagyok, és vannak radikális elképzeléseim is az életről. Én már kb. 10-12 éve mondogatom, hogy be kellene zárni a vidámparkot, mert már nem annyira vidámszerű és oda kellene adni a területet az állatkertnek, de aztán csak összejött.

Szóval az elképzelésem az, hogy pl. lehet, hogy többen vennének az állatkertbe éves bérletet, hogyha tudnák azt, hogy nemcsak drága és féldrága kövekkel lehet a bolygókat erősíteni, hanem jótettekkel is.

A Védikus Asztrológia elég sokban úgy működik, mint az Ájurvéda és így az elképzelés az, hogy lehet tenni az egyensúly állapotért. Erősíteni a gyengébb részeket és csillapítani a túlműködéseket, de mindenféleképpen a harmóniára törekedni.

Így a Védikus Asztrológiában is lehet pl. a Marsot úgy is erősíteni, ha Keddenként majmokat barnacukorral megetetünk, vagy a Jupitert azzal, hogy Csütörtökönként elefántot etetünk sárgaszínű ételekkel. Persze a Szaturnusz erősítése azzal, hogy Szombatonként megetetünk egy fekete kutyát kenyérrel nem annyira egzotikus, de elefánt, vagy majom, azért már érdemes benézni az állatkertbe, nem?

Szerintetek ez beválna? Vagy ez nagyon elvont?

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

2 Responses to Állatkert megsegítés Védikus Asztrológiával…

  1. Berényi Katalin szerint:

    Tehát: napi áldozat végzés helyszínéül alternative választhatjuk az állatkertet is … Egyáltalán nem elvont! Egy kísérlet a szakrális és az anyagi összetársítására, a jóság hangulatában. Miért ne?…

  2. Visszajelzés: Védikus Asztrológia: A bolygók negatív hatásainak semlegesítése: Fókuszban a Mars… | Bhakti Kutir

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .