Állatkert megsegítés Védikus Asztrológiával…

jupMint tudjátok rendkívül módon összeesküvés elmélet párti vagyok, és vannak radikális elképzeléseim is az életről. Én már kb. 10-12 éve mondogatom, hogy be kellene zárni a vidámparkot, mert már nem annyira vidámszerű és oda kellene adni a területet az állatkertnek, de aztán csak összejött.

Szóval az elképzelésem az, hogy pl. lehet, hogy többen vennének az állatkertbe éves bérletet, hogyha tudnák azt, hogy nemcsak drága és féldrága kövekkel lehet a bolygókat erősíteni, hanem jótettekkel is.

A Védikus Asztrológia elég sokban úgy működik, mint az Ájurvéda és így az elképzelés az, hogy lehet tenni az egyensúly állapotért. Erősíteni a gyengébb részeket és csillapítani a túlműködéseket, de mindenféleképpen a harmóniára törekedni.

Így a Védikus Asztrológiában is lehet pl. a Marsot úgy is erősíteni, ha Keddenként majmokat barnacukorral megetetünk, vagy a Jupitert azzal, hogy Csütörtökönként elefántot etetünk sárgaszínű ételekkel. Persze a Szaturnusz erősítése azzal, hogy Szombatonként megetetünk egy fekete kutyát kenyérrel nem annyira egzotikus, de elefánt, vagy majom, azért már érdemes benézni az állatkertbe, nem?

Szerintetek ez beválna? Vagy ez nagyon elvont?

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

2 Responses to Állatkert megsegítés Védikus Asztrológiával…

  1. Berényi Katalin szerint:

    Tehát: napi áldozat végzés helyszínéül alternative választhatjuk az állatkertet is … Egyáltalán nem elvont! Egy kísérlet a szakrális és az anyagi összetársítására, a jóság hangulatában. Miért ne?…

  2. Visszajelzés: Védikus Asztrológia: A bolygók negatív hatásainak semlegesítése: Fókuszban a Mars… | Bhakti Kutir

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük