Bhakti Kutir Kalendárium és a legGYIKabb kérdések…

Természetesen itt a GYIK a “gyakran intézett kérdések” fogalmát kíván helyettesíteni.

Szóval 2 kérdés szokott a leggyakrabban elhangzani irányomban:

  • Hogyan kellene használni a Kalendáriumot?
  • Csak hiper spiritualistáknak szól ez a kiadvány, vagy normális emberek is használhatják?

A Kutir Kalendárium elején egy rövid ismertetőben leírtam nektek, hogy mi a technikája a Kalendárium használatának, de persze ennél több lehetőség is benne van a buliban. Az asztrológiai hasznosságához mindjárt kitérek, de ez a kiadvány főként azt hivatott szolgálni, hogy egy kicsit felvillanyozza a mindennapjainkat.

Hiszen sokkal jobb szerintem neki futni úgy egy napnak, hogy “nemcsak” egy átlagos kedd van, hanem mondjuk Sziddha Jóga (tökéletes bolygóállás) is. Vagy éppen Gyógyító Buddha nap, vagy Krisna születésnapja, vagy 10 milliószoros nap, stb. És ezek a kis infó buborékok emlékeztetnek minket arra, hogy foglalkozzunk egy picikét a lelkünkkel is, de akár arra is, hogy végezzünk el kevéske lelkigyakorlatot is, ami lehet egy gyors meditáció, vagy éppen egy kis segítség nyújtás valakinek, aki rászorul arra, hogy mi éppen jó passzban legyünk.

És, hogy lehet-e a Kalendáriumot hétköznapi célokra használni? Röviden, persze!

Hosszabb válaszként pedig leírok nektek egy rövidke történetet:

Van egy ingatlanos iroda, akik valamikor évekkel ezelőtt, egy nyári hónapban jutottak hozzá a kiadványunkhoz.

Lévén összeszedett népség, ők visszamenőleg, vissza nézték a korábbi hónapokban a sikeres és sikertelen üzleti találkozóikat is. Majd ezek után abszolút a Kalendárium szerint kezdték leegyeztetni a lakás felvételeket is, de az eladási napokat is.

Ők röviden így mondták el nekem a tapasztalataikat:

Nincs olyan biztos ügyfél, és olyan tökéletes lakás, aminek az eladását ne lehetne elrontani egy agresszív napon, vagy egy Mritju Jóga napon. És nincs az  zűrös kégli, totál rossz helyen, indokolatlanul sokért, amit nem lehet eladni egy jó asztrológiai állás napján.

És ez nemcsak a pillanatnyi őrületen múlik, azok az emberek, akik megveszik ezeket a lakásokat, azért veszik meg mert meglátnak benne valamit. Egy szikrát, egy lehetőséget és ők is ugyanúgy örülnek ezeknek az otthonoknak, mint azok, akik úgymond egy jó alkuval sétálnak el a tett helyszínéről.

Ezek az ingatlanos jó népek azt mondják, hogy mióta a Kutir Kalendáriumot használják, fel annyit dolgoznak, de sokkal többet keresnek. Gondolom ez megválaszolja a 2. kérdést!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ui: A következő átvételi időpont a 2019-es Kalendáriumokra December 13 lesz, este 20 órától 21 óráig. De tudunk postázni is!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük