Aktuális havi asztrológiai előrejelzés: Nap az Oroszlánban: 2018. Augusztus 17-Szeptember 17…

Augusztus 17-én a Nap belép az Oroszlánba, ami nagyon jó hatással lesz a bennünk rejlő vezérre. Sőt, ez a bolygóállás nemcsak a külvilágban kiteljesedő vezetői vénánkra hat, hanem a családon belül is. Erőre fog kapni a bennünk rejlő anyatigris és/vagy vezérhím.

Ugyanakor a Vénusz gyengesége miatt vigyázzunk, hogy környezetünk ne sérüljön a túl határozott, túl lényegre tőrő beszédünk miatt, fogalmazzunk óvatosabban, ne fogalmazzunk meg értékítéleteket túl hevesen.

Főként úgy, hogy Szeptember 1-ig a Vénusz poziciója miatt korlátozotabban fog működni az empatikus énünk, nehezebben fogjuk tudni magunkat mások helyébe képzelni.

Majd Szeptember 2-től az élet szituáció sokkal könnyebb lesz azáltal, hogy újra előáll a már idén többször létrejött Merkúr/Nap együttállás, ami a tiszta és tanító beszéd bolygóállása. Ettől kezdve a Nap hatása valamelyest lágyul és az erős vezetői képességeink keveredni fognak azzal az energiával, hogy képesek leszünk másokat inspirálni, megnyugtatni és felvillanyozni verbálisan.

Ezen hónap fő spirituális eseménye Krisna születésnapja, ami Szeptember 3-ra esik. Krisnáról csak annyit mondanék nektek, hogy egy híres német kultúrantropológus azt mondta, hogy: “30 évig tanulmányoztam a Védákat, és rájöttem, hogy Krisna a Hinduk Fő Istensége. Mert minden más Istennek megannyi feladata van az Univerzum működésének fenntartásában, de Krisnának csupán annyi a teendője, hogy híveivel szórakozzon és táncoljon.”

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük