Annyira meghatódtam, hogy egyből be is fognálak benneteket egy kis kerti munkára!

ez a leggurusabb fotó rólam…

Kedves Tündérbogyó, Mókusfácán, Egérkabátkáim! 

Sokan írtatok Guru Purnima alkalmából, hogy mennyire én vagyok a Gurutok és, hogy bármiben tudtok segíteni csak szóljak, stb.

Akkor jöhetnétek egy kicsit segíteni a kerti munkában! Ti akartátok!

De komolyra véve a szót, nem vagyok én Guru, mert ha az lennék, gondolom legalább én tudnék róla. De a kerti segítség jó lenne! Mindenféle szerszám is jó lenne, de főként erővágó lenne a jó, mert fogunk kerítést bontani, és láncfűrész, mert kellene fát is aprítani. De jó a gereblye is, mert abból csak 1 van.

Én Augusztus 18-ra gondoltam, mert akkor azoknak is van kibúvó, akik nagyon hangosan mondták, hogy bármikor jönnének. Mert az egy hosszú hétvége, és a család szent, szóval az fontosabb, mint a közösségi kertészkedés. És így senkiben sincs rossz érzés. Aki meg bolond és jönne a hőségben is, akkor oda csapunk. 

Írjatok nekem ide a FB oldalon, hogyha jönnétek és amikor más kész a brigád, majd én írok nektek külön privátban. Mert vannak terveim, amit én gondoltam nektek meglepibe, de azt mondjuk 20-30 embernek már nem tudom kifizetni.

Szóval ez is olyan lesz, mint a már elhíresült sufni bontós kertészkedés. Tehát viszünk ki magunkkal kaját meg üdítőt, de víz és áram is van. Szóval valaki hozhat zenét is, meg vízipisztolyokat is, ha eldurvulna a helyzet.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ui: A vivős kajára szavazzatok. A méltán híres kitrim főzzem meg nektek, vagy a szintén istenített miso alapú, ázsiai levesem?

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

One Response to Annyira meghatódtam, hogy egyből be is fognálak benneteket egy kis kerti munkára!

  1. balázs Gábor szerint:

    Ajjj, ki kell hagyjam, remélem lesz láncelotos fűrészed másoldalról!

    Gábor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük