Annyira meghatódtam, hogy egyből be is fognálak benneteket egy kis kerti munkára!

ez a leggurusabb fotó rólam…

Kedves Tündérbogyó, Mókusfácán, Egérkabátkáim! 

Sokan írtatok Guru Purnima alkalmából, hogy mennyire én vagyok a Gurutok és, hogy bármiben tudtok segíteni csak szóljak, stb.

Akkor jöhetnétek egy kicsit segíteni a kerti munkában! Ti akartátok!

De komolyra véve a szót, nem vagyok én Guru, mert ha az lennék, gondolom legalább én tudnék róla. De a kerti segítség jó lenne! Mindenféle szerszám is jó lenne, de főként erővágó lenne a jó, mert fogunk kerítést bontani, és láncfűrész, mert kellene fát is aprítani. De jó a gereblye is, mert abból csak 1 van.

Én Augusztus 18-ra gondoltam, mert akkor azoknak is van kibúvó, akik nagyon hangosan mondták, hogy bármikor jönnének. Mert az egy hosszú hétvége, és a család szent, szóval az fontosabb, mint a közösségi kertészkedés. És így senkiben sincs rossz érzés. Aki meg bolond és jönne a hőségben is, akkor oda csapunk. 

Írjatok nekem ide a FB oldalon, hogyha jönnétek és amikor más kész a brigád, majd én írok nektek külön privátban. Mert vannak terveim, amit én gondoltam nektek meglepibe, de azt mondjuk 20-30 embernek már nem tudom kifizetni.

Szóval ez is olyan lesz, mint a már elhíresült sufni bontós kertészkedés. Tehát viszünk ki magunkkal kaját meg üdítőt, de víz és áram is van. Szóval valaki hozhat zenét is, meg vízipisztolyokat is, ha eldurvulna a helyzet.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ui: A vivős kajára szavazzatok. A méltán híres kitrim főzzem meg nektek, vagy a szintén istenített miso alapú, ázsiai levesem?

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

One Response to Annyira meghatódtam, hogy egyből be is fognálak benneteket egy kis kerti munkára!

  1. balázs Gábor szerint:

    Ajjj, ki kell hagyjam, remélem lesz láncelotos fűrészed másoldalról!

    Gábor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük