Aktuális asztrológiai előrejelzés: Nap a Vízöntő jegyében: Február 13 – Március 14…

astrA Nap a Ketu, azaz a Leszálló Holdcsomópont mellé érkezik be a Vízöntő jegyébe, és így két tüzes bolygó ebben a jegyben hirtelen utazásokra sarkallhat bennünket, készüljünk fel, hogy nagyon be leszünk sózva. Ez még azzal is fokozódik majd, hogy Február 20-án a Mars áthalad a saját jegyébe, a Skorpióba, ahonnan fényszögeli a Vízöntőt és így már mind a 3 tűz bolygó kapcsolódni fog az utazás, kalandozás és új területek meghódításával kapcsolatos jegyhez.

Ehhez még párosul a Rahu fényszöge is, ami további felfokozó hatással bír, próbáljunk úgy elutazni, hogy ne égessünk fel magunk mögött minden hidat. Főként úgy, hogy a Jupiter/Rahu fényszög még akár meg is tudja ideologizálni elutazásunk, eltűnésünk apropóját.

Persze közben az is éreztetni fogja hatását, hogy a Mars és a Szaturnusz együttáll a Skorpió jegyében, a miszticizmus és okkultizmus jegyében, és ráadásul ezek a bolygók fizikai és erős bolygók. Szóval, ha a tervezett utunk esetleg valami fizikálisan spirituális dologhoz kötődik, mint pl. egy jóga tábor, egy edzőtábor, vagy egy zarándokút, akkor valószínű, hogy a legjobbakat fogjuk tudni kihozni utunkból.

De más szempontból is előkerülhet a belső munka ebben a szakaszban. A Mars a saját jegyében, a Skorpióban, mindig a megoldást keresi a problémákra, és sok belső munkával, valamint jókora adag önmarcangolással mindig azon van, hogy megértse a gondok gyökereit és kiváltó okait. Ebben az időszakban arra kell vigyáznunk, hogy ne mindig arra a végkövetkeztetésre jussunk, hogy csak mi vagyunk a hibások.

Március elsején a Merkúr is csatlakozik a tüzes bolygókhoz a Vízöntőben, így bekövetkezik a lehiggadás, és már könnyebb lesz kikommunikálni azokat az érzéseinket, ami miatt futnánk egy kört a világban.

Március 7-én pedig a Vénusz is megérkezik a Merkúr után, és most már letisztultan és átgondoltan tudunk nekifutni egy útnak, ami lehet akár belső utazás is, hogy magunkkal tudjunk jobb kapcsolatba kerülni. De természetesen, ha adódik egy lehetőség, vágjunk bele egy külvilági útba is.

Március 7., 8. és 9. délelőtt még a Hold is a Vízöntőben lesz, szóval ebben a szakaszban 5 bolygó lesz az utazás és felfedezés jegyében. Érdekes élmény lesz!

Aztán Március 14-én a Nap áthalad a Halak jegyébe.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to Aktuális asztrológiai előrejelzés: Nap a Vízöntő jegyében: Február 13 – Március 14…

  1. Évi szerint:

    Kedves Ádám! Lakásvásárlásra mennyire alkalmas ez az időszak? Köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük