Aktuális Asztrológiai előrejelzés: Nap a Rák jegyében: Július 16 – Augusztus 16…

astrA Rák jegye a szívünk és elménk nyugodtságával és elégedettségével kapcsolatos, a szülői házzal, édesanyánkkal és a tanulás mellett még a tömegekkel is.

Szóval egy ilyen erős bolygóállással, mint a Nap/Merkúr/Vénusz a Rákban, már összpontosíthatunk arra, hogy saját ötleteinket a nagyközönség elé is feltárjuk, szóval egy ilyen erős bolygóállással simán hírnévre törhetünk. De tanulmányok elkezdésére is kiváló időszak elé nézünk, de mint már mondtam, a már megszerzett tudásunk nagyközönség elé tárása is támogatott ebben a szakaszakban.

Ugyanakkor kicsit ihletett állapotban is leszünk, mert amit most kezdünk el tanulni, vagy fejleszteni magunkban, az nagyon sok jót tartogathat a jövőnkre nézve.

Aztán Július 27-én a Merkúr átlép az Oroszlánba és csatlakozik a Jupiterhez és a Rahuhoz. Ez nem lesz egy nyugodt szakasz, mert a Jupiter és a Merkúr picit egymás ellen dolgoznak.

A Jupiter a spirituális intellektusunk és a józan paraszti eszünk is, míg a Merkúr az aprólékos, részletekre odafigyelő racionális gondolkodásunk bolygója.

Így ezen két bolygó találkozása nehezebbé teszi a tisztán célratörő gondolkodást, és magát a jupiteri magasabb célra törekvő elmélkedést is, mert a két bolygó hatásai kioltják egymást azáltal, hogy két irányba húznak.

És ott van még a Rahu is, ami tovább bonyolítja a Jupiter/Merkúr belső kis harcunkat. Arra is vigyázzunk, hogy a Merkúr a Rahuval picit behozhatja a hamiskás kommunikációt és a Vénusz által gyengített Nap pedig a gyávaságból eredő hazugságokat is. Persze minden hazugság valahol gyávaságból ered, mert azt gondoljuk, hogy egy feszültebb szituációt könnyebb „kidumálni”, mint felvállalni, de most a Marssal és a Szaturnusszal a Skorpióban – ami fokozhatja a kellemetlenségeket – sajnos minden esély meg van a lebukáshoz. Főként a partnerkapcsolataink gazdasági területein.

Aztán a helyzetet tovább bonyolítva a Vénusz is csatlakozik a fent említett bolygókhoz az Oroszlánban. Persze ez lehet egy hihetetlenül segítő bolygóállás a tanulás és intellektus fejlődés területén, hiszen mind a 3 intelligenciával kapcsolatos bolygó a Jupiter, a Vénusz és a Merkúr egy jegyben állnak, de nagyon oda kell figyeljünk a Rahu hatásaira.

Az intellektusunk mindhárom bolygója hajlamos arra, hogy büszkévé váljon és a magasabb rendű tudása miatt lenézzen másokat, és ezt a lenyomatot a Rahu minden bizonnyal erősíteni is fogja. Így erre a hónapra már csak egy ajánlása van a Védikus Asztrológiának, legyünk szerények és alázatosak, mert ezekkel a tulajdonságokkal felvértezve sokkal könnyebbé válik bármilyen jellegű tudás elsajátítása.

Majd Augusztus 11-én a Jupiter átlép a Szűzbe, és így még erősebb lesz bennünk a Merkúr/Jupiter belső széthúzás. Picit nehezebb lesz döntéseket hozni, főleg az érzelmek területén.

Ugyanakkor a Jupiter a Szűzben, a természetes zódiákus 6. jegyében arra is késztetni fog bennünket, hogy foglalkozzunk gyógyászattal, tanácsadással és mások önzetlen megsegítésével. Mindezt jupiteri módon, tehát szervezetten, rendezetten és rendszerekben gondolkodva. Nézzünk mélyen magunkba, hogy mi az, ami nekünk már évek óta foglalkoztatja a tudatunkat és vágjunk bele.

Amennyiben le tudjuk foglalni energiáinkat, a fent említett területeken megszabadulhatunk egy csomó kellemetlenségtől és személyes viszályoktól is. Hiszen a Védikus Asztrológia úgy tartja, amennyiben egy terület hívásainak jó oldalát már megéltük, a negatívumoknak már nem kell bekövetkezniük.

Szóval ha a feladat az, hogy hagyjunk el egy szobát és nekünk jobban esik az ablakon kimászni, és így ez még könnyebb is, nem kell majd újra bemásznunk, hogy az ajtón is kimenjünk.

Tehát ha kiteljesítjük a 6. jegy kellemes gyógyászattal és mások megsegítésével kapcsolatos oldalát, nem kell, hogy aggódjunk a betegségekkel és ellenségeskedéssel kapcsolatos részei végett.

És mivel a Szűz a precizitás és aprólékosság jegye is, ebben a szakaszban komolyan is el tudunk majd mélyülni az általunk választott területekben.

Aztán Augusztus 16-án a Nap átvándorol a saját jegyébe, az Oroszlánba.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Horoszkóp, Védikus Asztrológia, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

One Response to Aktuális Asztrológiai előrejelzés: Nap a Rák jegyében: Július 16 – Augusztus 16…

  1. Kovács Tibor szerint:

    Hari Ádám!

    Megcsinálható még az a yantra, amiről beszéltünk? Ha igen, milyen időpontban lenne a legjobb?

    Üdv: Tibi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük