Aktuális asztrológiai előrejelzés: 2015. Július 17-Augusztus 17….

rakTehát ott tartottunk, hogy a Jupiter majd egy év után jegyet váltott és belépett az Oroszlánba, a Nap jegyébe, Július 14-én. A Nap-Jupiter kapcsolat egy érdekes felhozatal, hiszen ez a két bolygó baráti viszonyban van egymással, viszont a Jupiter nem mindig tudja kordában tartani a Nap hatalmát.

A Jupiter, akár egy miniszter, mindig támogatja a királyt, a Napot, de sajnos úgy, hogy számolatlanul és mindenféle megkérdőjelezés nélkül. Főként a vezető pozícióban lévők figyeljenek arra, hogy ne zsarnokosodjanak el, mert a Jupiter sajnos most előállhat mindenféle kamu filozófiával, hogy megideologizálja a Nap hatalmát és elnyomását. És ez bizony érvényes az apa szerepnél is, szóval egy apró kis ajánlás: „ne legyünk hülyék”!

Ez főként azért is igaz, mert a Vénusz is ott áll az Oroszlánban, aki, mint tudjuk, el tudja téríteni a Nap határozottságát és picit el is tudja csábítani a helyes útról, szóval vigyázzunk a bennünk rejlő hatalom mániára. Sőt, Július 20-ig még a Mars/Merkúr együttállás is él, ami hajlamosít a hazugságra, szóval nagyon óvatosan éljünk a hatalmunkkal.

Július 20. után a Merkúr beér a Nap mellé a Rákba és így lágyítani fogja a Nap erejét és uralkodó természetét, és jobban előtérbe hozza a tanítva vezetést, a gondoskodva irányítást, amit a Rák lágysága kölcsönöz a Napnak.

Közben azért még mindig ott lesz a Jupiter/Vénusz együttállás is, és ez még jobban felfokozza az igényt a kényelemre és a lazításra, mert maga a Jupiter is egy vizes bolygó, akár a Vénusz. Így ez a szakasz kiváló időszak lesz pihenésre és önmagunk kényeztetésére is.

Ugyanakkor mindkét bolygó a gondolkodó, tanító és gyógyító kasztba van besorolva, így egy ilyen periódusban a tanulás és tanítás is előtérbe tud kerülni, főként a Július 20. utáni szakaszban.

Aztán Július 30-án a Mars is átlép a Rákba, és itt bizony a Mars a lehető leggyengébb pozícióban áll, és ez nem a jót hozza ki a Mars agresszióra és hirtelenségre hajlamos természetéből.

Ebben a szakaszban a balesetekre és a hirtelen bekövetkező kellemetlenségre is oda kell figyeljünk, főként azzal, hogy lassítunk és legyünk körültekintőbbek.

És persze figyeljünk a belső hangjainkra, ne hagyjuk magunkat befolyásolni, és igyekezzünk nem filozófiát gyártani a bennünk fel-felbukkanó zsarnokra, mert lesznek azért most vad ötleteink, saját elképzeléseink és vélt igazunk megideologizálására.

Majd Augusztus 4-én a Merkúr áthalad az oroszlánba és így a Jupiterrel és a Vénusszal ott egy hatalmas intellektuális erő összpontosítódik a vezetés és irányítás jegyében. Ugyanakkor a Nap/Mars együttállás előtérbe is helyezi az irányítást ebben az időszakban, így nagyon nagy váltások várhatóak ebben a pár napban.

Ezek után persze minden hihetetlenül gyorsan megváltozik. A Vénusz Augusztus 13-án visszahátrál a Rák jegyébe, ami még kreatívabbá fogja tenni vezetőinket és a bennünk rejlő irányítókat, majd 17-én a Nap átvándorol a saját házába, az Oroszlánba és így teljesen új együttállások lépnek életbe.

De az már a következő hónap előrejelzésében lesz!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to Aktuális asztrológiai előrejelzés: 2015. Július 17-Augusztus 17….

  1. Visszajelzés: Augusztus hónap esemény naptára… | Bhakti Kutir

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük