Aktuális asztrológiai előrejelzés: 2015. Július 17-Augusztus 17….

rakTehát ott tartottunk, hogy a Jupiter majd egy év után jegyet váltott és belépett az Oroszlánba, a Nap jegyébe, Július 14-én. A Nap-Jupiter kapcsolat egy érdekes felhozatal, hiszen ez a két bolygó baráti viszonyban van egymással, viszont a Jupiter nem mindig tudja kordában tartani a Nap hatalmát.

A Jupiter, akár egy miniszter, mindig támogatja a királyt, a Napot, de sajnos úgy, hogy számolatlanul és mindenféle megkérdőjelezés nélkül. Főként a vezető pozícióban lévők figyeljenek arra, hogy ne zsarnokosodjanak el, mert a Jupiter sajnos most előállhat mindenféle kamu filozófiával, hogy megideologizálja a Nap hatalmát és elnyomását. És ez bizony érvényes az apa szerepnél is, szóval egy apró kis ajánlás: „ne legyünk hülyék”!

Ez főként azért is igaz, mert a Vénusz is ott áll az Oroszlánban, aki, mint tudjuk, el tudja téríteni a Nap határozottságát és picit el is tudja csábítani a helyes útról, szóval vigyázzunk a bennünk rejlő hatalom mániára. Sőt, Július 20-ig még a Mars/Merkúr együttállás is él, ami hajlamosít a hazugságra, szóval nagyon óvatosan éljünk a hatalmunkkal.

Július 20. után a Merkúr beér a Nap mellé a Rákba és így lágyítani fogja a Nap erejét és uralkodó természetét, és jobban előtérbe hozza a tanítva vezetést, a gondoskodva irányítást, amit a Rák lágysága kölcsönöz a Napnak.

Közben azért még mindig ott lesz a Jupiter/Vénusz együttállás is, és ez még jobban felfokozza az igényt a kényelemre és a lazításra, mert maga a Jupiter is egy vizes bolygó, akár a Vénusz. Így ez a szakasz kiváló időszak lesz pihenésre és önmagunk kényeztetésére is.

Ugyanakkor mindkét bolygó a gondolkodó, tanító és gyógyító kasztba van besorolva, így egy ilyen periódusban a tanulás és tanítás is előtérbe tud kerülni, főként a Július 20. utáni szakaszban.

Aztán Július 30-án a Mars is átlép a Rákba, és itt bizony a Mars a lehető leggyengébb pozícióban áll, és ez nem a jót hozza ki a Mars agresszióra és hirtelenségre hajlamos természetéből.

Ebben a szakaszban a balesetekre és a hirtelen bekövetkező kellemetlenségre is oda kell figyeljünk, főként azzal, hogy lassítunk és legyünk körültekintőbbek.

És persze figyeljünk a belső hangjainkra, ne hagyjuk magunkat befolyásolni, és igyekezzünk nem filozófiát gyártani a bennünk fel-felbukkanó zsarnokra, mert lesznek azért most vad ötleteink, saját elképzeléseink és vélt igazunk megideologizálására.

Majd Augusztus 4-én a Merkúr áthalad az oroszlánba és így a Jupiterrel és a Vénusszal ott egy hatalmas intellektuális erő összpontosítódik a vezetés és irányítás jegyében. Ugyanakkor a Nap/Mars együttállás előtérbe is helyezi az irányítást ebben az időszakban, így nagyon nagy váltások várhatóak ebben a pár napban.

Ezek után persze minden hihetetlenül gyorsan megváltozik. A Vénusz Augusztus 13-án visszahátrál a Rák jegyébe, ami még kreatívabbá fogja tenni vezetőinket és a bennünk rejlő irányítókat, majd 17-én a Nap átvándorol a saját házába, az Oroszlánba és így teljesen új együttállások lépnek életbe.

De az már a következő hónap előrejelzésében lesz!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to Aktuális asztrológiai előrejelzés: 2015. Július 17-Augusztus 17….

  1. Visszajelzés: Augusztus hónap esemény naptára… | Bhakti Kutir

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük