Ájurvéda előadás a Magnet Házban, November 22-én…

Őexcellenciája, Gauri Shankar Gupta úr előadása

az Ájurvédáról, az élet tudományáról

Budapesten, a MagNet Házban, a Juhar teremben

2016. november 22-én, kedden 15 h-kor.

gsgNe szalassza el ezt a ritka lehetőséget, hogy meghallgassa a filozófus végzettségű Gauri Shankar Gupta úr, India főtanácsosának, India volt magyarországi nagykövetének előadását.

A világ egyik legrégebbi spirituális és kulturális bölcsőjének mai képviselője lenyűgözően nagy tudással rendelkezik a Védikus, Hindu és a Buddhista kultúráról.

A november 22-i előadásának a témája az Ájurvéda, amely egy holisztikus gyógyító módszer, és azt jelenti az élet tudománya.

Az Ájurvéda az egész embert kezeli és nem a tünetekre koncentrál, valamint elsősorban a betegség megelőzését tartja fontosnak.

Cím: Magnet Ház, Budapest VI., Andrássy út 98. (Bajza utcához közel)

Az előadáson a részvétel ingyenes, de kérjük, hogy adományaikkal járuljanak hozzá a költségeink fedezéséhez.

Az előadás angol nyelven lesz, Baktai Ádám fogja fordítani magyarra a Nagykövet úr szavait.

Kérjük részvételüket lehetőség szerint, jelezzék a következő e-mail címen: trocadero@trocadero.hu.

Bővebben Gauri Shankar Gupta nagykövet úrról, a saját honlapjáról tudtok informálódni, itt!

Om Tat Sat

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .