A Vasárnapi Aukció/Árverés, avagy kezd idén időben a Karácsonyi bevásárlást!

aucElőször is tisztázni kellene, hogy Angol vagy Holland típusú árverésen szeretnétek-e részt venni.

Vagy Indiain?

Időben kellene szóljatok, mert indiai árverési rendszer még nincs, de akkor addigra kitaláljuk a szabályokat!

A Facebookon létrehoztunk erre egy eseményt és oda kellene jelentkezettek, vagy ha nem használtok Facebook-ot, akkor a bhaktikutirinfo@gmail.com címre jelezzétek részvételi szándékotokat. Azért lenne jó és fontos ez, mert a jelentkezőknek szétküldünk egy részletes programot a vasárnapi buliról és egy listát az árverésen eladásra kínált cikkekről, gezemicékről és spirituál tárgyakról, és azok kikiáltási áráról.

Lesz minden, mint a búcsúban, a Tibeti Tara Istennő szobortól az Ohm-os pólóig, vagy akár a Buddhás mécsestartótól a kemping székig. Ezeken túl számíthattok még fali kendőkre, polcokra, kanapékra és még sok minden másra, a csattogós szárnyú fa lepkén kívül.

Az Aukciót levezető Kikiáltó-Konferanszié Fat Yogi alias Baktai Ádám lesz!!! Tá-dáááá!

Szabad vegetáriánus finomságokkal készülni, és még mindig áll a felhívás, hogy a díjnyertes fogás elkészítője egy Hindu Istenke képet kap majd ajándékba.

Természetesen a programpontok között szerepel az is, hogy elmeséljük hogyan lesznek a dolgok a jövőben, nyári – őszi tervek és programok, stb.

Szeretettel várunk benneteket,

A Bhakti Kutir közösség azaz a BKK

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

One Response to A Vasárnapi Aukció/Árverés, avagy kezd idén időben a Karácsonyi bevásárlást!

  1. Danczi Ilona szerint:

    Mint lelkes pártoló kaphatok egy listát? Igazi fakalapácsos buli lesz?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük