A Vasárnapi Aukció/Árverés, avagy kezd idén időben a Karácsonyi bevásárlást!

aucElőször is tisztázni kellene, hogy Angol vagy Holland típusú árverésen szeretnétek-e részt venni.

Vagy Indiain?

Időben kellene szóljatok, mert indiai árverési rendszer még nincs, de akkor addigra kitaláljuk a szabályokat!

A Facebookon létrehoztunk erre egy eseményt és oda kellene jelentkezettek, vagy ha nem használtok Facebook-ot, akkor a bhaktikutirinfo@gmail.com címre jelezzétek részvételi szándékotokat. Azért lenne jó és fontos ez, mert a jelentkezőknek szétküldünk egy részletes programot a vasárnapi buliról és egy listát az árverésen eladásra kínált cikkekről, gezemicékről és spirituál tárgyakról, és azok kikiáltási áráról.

Lesz minden, mint a búcsúban, a Tibeti Tara Istennő szobortól az Ohm-os pólóig, vagy akár a Buddhás mécsestartótól a kemping székig. Ezeken túl számíthattok még fali kendőkre, polcokra, kanapékra és még sok minden másra, a csattogós szárnyú fa lepkén kívül.

Az Aukciót levezető Kikiáltó-Konferanszié Fat Yogi alias Baktai Ádám lesz!!! Tá-dáááá!

Szabad vegetáriánus finomságokkal készülni, és még mindig áll a felhívás, hogy a díjnyertes fogás elkészítője egy Hindu Istenke képet kap majd ajándékba.

Természetesen a programpontok között szerepel az is, hogy elmeséljük hogyan lesznek a dolgok a jövőben, nyári – őszi tervek és programok, stb.

Szeretettel várunk benneteket,

A Bhakti Kutir közösség azaz a BKK

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

One Response to A Vasárnapi Aukció/Árverés, avagy kezd idén időben a Karácsonyi bevásárlást!

  1. Danczi Ilona szerint:

    Mint lelkes pártoló kaphatok egy listát? Igazi fakalapácsos buli lesz?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük