A nepáli út 2013 Októberben indul…

mepalKedves Zarándokok,

Az a baj, hogy rám hárult a repjegyek intézése, ezért lett minden ilyen későn kitalálva. De végre valahára megvannak a dátumok, stb. Október 12-14 indulnánk, tehát hétvégén, vagy hétfőn és 15 nap múlva jönnénk vissza, így benne lesz majd az Október 23 is az útban.

Valószínű, hogy a török légitársasággal repülünk. Az út a tavalyi árban lesz pont, tehát 525 ezer forint, tokkal vonóval. Ezen felül csak az étel lesz külön kiadás nektek, ami ott azért nem sok. Tehát a nemzetközi repjegyek, a belföldi repjegy, persze az illetékek, a belépők (kell majd a magas Himalájába is és a tájvédelmi körzetbe is az Annapurna környékén), a közlekedés, a szobák minden benne van az árban.

Persze ott is drágulnak a dolgok, meg rosszabb is a forint az Eurohoz, de most a Kathmandu-i bácsi jó fej volt és jó áron fogunk lakni, mint visszatérő vendégek, és ők fognak nekünk belföldi utazásokat is intézni szintén jó fej áron. Ezen kívül azért 12 ember szükséges ahhoz, hogy el tudjuk indítani az utat.

Az lenne a jelentkezők feladata, hogy Vasárnap éjfélig írjanak nekem, a goredas@yahoo.com címemre, ha szeretnének jönni, és akkor ha vagyunk elegen, akkor én elballagok Hétfőn jegyeket lefoglalni, és akkor viszont ki fog derülni, hogy hány napon belül kell majd kifizetni a jegyeket, de az kb. 2-3 és akkor már találkoznunk is kellene majd és pénzezni.

Ha nem jövünk össze elegen és mea culpa, hogy idáig húztam az időt, akkor jövő év áprilisban fogunk mendegélni oda, és akkor viszont már Februárban meg lesznek a jegyek és stb.

Az út programja emlékeztetőül…

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Utazás/Zarándoklatok
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük