A nepáli út 2013 Októberben indul…

mepalKedves Zarándokok,

Az a baj, hogy rám hárult a repjegyek intézése, ezért lett minden ilyen későn kitalálva. De végre valahára megvannak a dátumok, stb. Október 12-14 indulnánk, tehát hétvégén, vagy hétfőn és 15 nap múlva jönnénk vissza, így benne lesz majd az Október 23 is az útban.

Valószínű, hogy a török légitársasággal repülünk. Az út a tavalyi árban lesz pont, tehát 525 ezer forint, tokkal vonóval. Ezen felül csak az étel lesz külön kiadás nektek, ami ott azért nem sok. Tehát a nemzetközi repjegyek, a belföldi repjegy, persze az illetékek, a belépők (kell majd a magas Himalájába is és a tájvédelmi körzetbe is az Annapurna környékén), a közlekedés, a szobák minden benne van az árban.

Persze ott is drágulnak a dolgok, meg rosszabb is a forint az Eurohoz, de most a Kathmandu-i bácsi jó fej volt és jó áron fogunk lakni, mint visszatérő vendégek, és ők fognak nekünk belföldi utazásokat is intézni szintén jó fej áron. Ezen kívül azért 12 ember szükséges ahhoz, hogy el tudjuk indítani az utat.

Az lenne a jelentkezők feladata, hogy Vasárnap éjfélig írjanak nekem, a goredas@yahoo.com címemre, ha szeretnének jönni, és akkor ha vagyunk elegen, akkor én elballagok Hétfőn jegyeket lefoglalni, és akkor viszont ki fog derülni, hogy hány napon belül kell majd kifizetni a jegyeket, de az kb. 2-3 és akkor már találkoznunk is kellene majd és pénzezni.

Ha nem jövünk össze elegen és mea culpa, hogy idáig húztam az időt, akkor jövő év áprilisban fogunk mendegélni oda, és akkor viszont már Februárban meg lesznek a jegyek és stb.

Az út programja emlékeztetőül…

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Utazás
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .