A most aktuális asztrológiai előrejelzés: Nap a Vízöntőben (Február 12- Március 14)…

Bhakti-Kutir_hatarido-naplo_BORITO_01 másolataFigyelem, nem minden bolygóállás szerepel a leírásban, mert ezek az előrejelzések egy évre készültek előre a Bhakti Kutir Kalendárium részére, és ott vigyáznom kellett, hogy ne legyen túl sok az írás, hogy mint határidőnapló, ne legyen túl vaskos és nehéz a képen látható kiadvány.

(Egyébként, még van egy pár Kutir Kalendárium és ha szeretnéd egész évre előre tudni, mind napi, mind havi szinten, hogy mi várható asztrológiailag, vagy szeretnél végig csinálni egy egyszerű, de teljes méregtelenítő programot, amit szintén megtalálsz a Kalendáriumban, és aminek segítségével egy év alatt, teljesen végig lehet haladni az egész szervezetünkön, vagy szeretnél spirituális napokról egy évre előre tudni, akkor ezen a héten, csütörtökön bent leszek a Kutirban (02.13) déltől 19 óráig.)

Valamint természetesen vannak olyan bolygóállások, amelyek lassúságuk miatt nem változnak. Ezeket ki tudjátok olvasni a már idei, de még előző asztrológiai előrejelzésekből. Ide kattintva meg találjátok őket…

És akkor maga az előrejelzés:

A mostani Nap/Merkúr együttállásnak annyi szépséghibája azért van, hogy a Rahu, az illúzió és a túlműködés bolygója is fényszögeli, és sem a Nap, sem a Merkúr annyira nem érzi jól magát a Vízöntőben. Így vigyázzunk a Rahu cseles és átverős hatásaira, mint pl. tökéletes választ kapni, de a rossz kérdésre, és fordítva. 

De vigyáznunk kell arra is, hogy olyan óvatosan próbáljunk megbeszélni és megfogalmazni dolgokat, hogy már szinte érthetetlenné válik a mondanivalónk. Mert nemcsak a Rahu fényszöge esik rá erre a bolygóállásra, de a Merkúr hátrafelé halad, ami megnehezíti az előrejutást a kommunikációban.

Ehhez hozzáadva, hogy a Mérlegben a Mars, a Szaturnusz és a Rahu is hátráltatja az együttműködésre való hajlamot, nem lesz ez egy könnyű szakasz 2014-ben. Szerencsére mindkét kérdéses bolygóállást fényszögeli a Jupiter, ami az igazságérzet és a spiritualitás bolygója is, szóval azért lesz remény, csak mindig arra törekedjünk, hogy a megoldáskeresésben a Jupiter természete mindig érvényesüljön.

Egyébként a Jupiter is retrográd mozgásban lesz, tehát hátrafelé halad, így bátran nyúljunk vissza ősi tudományokhoz, az öregek józan eszéből fakadó tapasztalati tudáshoz és gyerekszájból áradó bölcsességekhez.

Aztán Február 18-án a Merkúr kihátrál a Vízöntő jegyéből és visszamegy a Bakba, ami miatt a Merkúr megpróbál majd racionális válaszokat keresni a problémákra, de ettől függetlenül muszáj lesz a jupiteri spiritualitást és bölcsességet előtérben tartani.

Aztán Február 26-án a Vénusz is és a Hold is becsatlakozik a Merkúrhoz a Bakba, ami megint csak a kommunikációt fogja erősíteni. Mindez a Bakban, ami a természetes zodiákus 10. háza, a munkahelyi dolgainkat fogja előtérbe hozni.

Lehetőségünk lesz régi sérelmeinket és múltbéli összetűzéseinket áttárgyalni, és megoldani és arra is rájönni, hogy a munkánkon túl vajon mi az életfeladatunk. De, azért ez sem lesz sétagalopp, mert a Mars fényszögeli ezt a bolygóállást, így némi vitára és félreértésekre számítani kell, de a megoldás közel lehet.

A Vénusz és Szaturnusz házcseréje miatt, a család és a munka egymáshoz kialakult viszonyait is könnyebb lesz tisztázni, mert a Vénusz és a Szaturnusz képes egymásból a jót kihozni, még akkor is, ha a Szaturnusz lassúsága miatt ezek a megoldások lehet, hogy kicsit több időt igényelnek és csak fáziskéséssel érezzük ráébredéseink gyümölcseit.

Aztán Március 12-ével a Merkúr újra a Nap mellé ér, de itt ugye már tudjuk, hogy ez a kommunikációt erősíti, és azt a kényszert, hogy igaz, tiszta és tanító beszéddel oldjuk meg a bajainkat. Aztán a Nap már halad is tovább a Halakba és az már a következő hónap meséje.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük