A hétfő esti Hatha Jóga óra már a II. kerületben, az Erőd utca 16-ban lesz!

Kedves Mindenki,

Február 17-én este már az új helyen leszünk, sőt nemcsak 19 órától, hanem 20 órától is lesz Hatha Jóga velem, Baktai Ádámmal, ami nekem azért is nagyon kellemes, mert én még anno 1992-ben pont Február 17-én költöztem ki Indiába. Egy évre engedtek el szüleim Indiába és 10 év lett belőle, szóval mivel itt az új helyen évtizedekre tervezek, valószínű, hogy örökön örökké itt leszünk, max kinőjük.

Egyébként nekem ez abból szempontból is kellemes, hogy picit hazajövetel feeling-em van, mert életemben először Magyarországon a Kapás utcában tanítottam jógát, a Budai Táncházban, és vagy 3 éven keresztül. Aztán meg picit lejjebb a Kapás utcában tanítottam életemben az első Védikus Asztrológia tanfolyamomat Európában, és az Erőd utca 2 sarokra van a Kapástól.

Szóval hazatérés is, meg egy picit visszatérés a gyökerekhez, mert a fent említett oktatásokat nem én szervezetem. És ez most is így lesz! A hely fenomenális, nagyon szép, nagyon világos, nagyon letisztult, és én végre csak taníthatok!

tan

Jó, azt sokan tudjátok, hogy kb. 3 és fél éven át voltam iskola igazgató Indiában, amihez azért kellett szervezni, kommunikálni, gyűlésekre és konferenciákra járni, és mindenféle olyan dolgot elkövetni, ami azért nem teljesen az én világom. Persze, ha nagyon muszáj akkor megcsinálom, de itt Magyarországon szerintem nekem nem feltétlen muszáj, mások ezt ezerszer jobban csinálják, és most ez így is lesz, én már “csak” a tanításra fogok koncentrálni, mert alapvetően én inkább tanárember vénájú vagyok.

Az új helyet a Védák Háza érdi közösséggel együtt fogjuk csinálni, és ott már évek óta bevált a recept, hogy én “csak” tanítok.  

Szóval tőlem függetlenül egy nagyon szép helyen leszünk, és nemcsak a jóga terem gyönyörű, ízléses, nem beszélve arról, hogy az ősi budai vár leomlott falából származó kövek vannak a végig a falakban, újak a jóga szőnyegekkel, plusz hatalmas ablak néz a hátsókertre, és még mindig a 4-6 villamos vonalán vagyunk, 12 percre a Barcsay utcától, de az abszolút központi hely ellenére ráadásul nagyon csendes is az új hely.

Tehát szeretettel várlak benneteket az új helyen!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

One Response to A hétfő esti Hatha Jóga óra már a II. kerületben, az Erőd utca 16-ban lesz!

  1. Budavári Réka szerint:

    Áldás legyen rajta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük