A most aktuális asztrológiai előrejelzés: Nap a Rákban (Július 16 – Augusztus 17)

astretiA Nap-Jupiter együttállás egy érdekes felhozatal a Rák jegyében. A Jupiter a lehető legerősebb pozícióban van ott, és így mindaz, ami a Jupiterrel kapcsolódik, az felerősödik. Attól függetlenül, hogy a Nap és a Jupiter baráti viszonyban van egymással, ez most egy kicsit túl sok.

A Jupiter, akár egy miniszter, mindig támogatja a királyt, a Napot, de sajnos úgy, hogy számolatlanul és mindenféle megkérdőjelezés nélkül. Főként a vezető pozícióban lévők figyeljenek arra, hogy ne zsarnokosodjanak el, mert a Jupiter sajnos most előállhat mindenféle kamu filozófiával, hogy megideologizálja a Nap hatalmát és elnyomását. És ez bizony érvényes az apa szerepnél is, szóval egy atyai jó tanács az apukáknak is, ne legyünk hülyék.

Ez most azért éleződött ki ennyire, mert ezt a bolygóállást a Rákban a Szaturnusz és a Ketu is fényszögeli, és a Szaturnusz/Ketu hatása végett az érzelmi kötödések picit elhalványulhatnak, szóval vigyázzunk, nehogy megbántsuk a szeretteinket.

És ez persze nemcsak a Nap erejével lehet kapcsolatos, lehet, hogy a Jupiter/Ketu/Szaturnusz elvont spirituális hatása lesz a ludas abban, hogy a normális emberi értékrend fölé helyezzünk valami ideológiai őrültséget.

Azt kell elraktároznunk, hogy minél kiszolgáltatóbb valaki irányunkban, annál nagyobb felelősséggel kell, hogy gondoskodjunk róla.

Persze a Merkúr/Vénusz hatása erősebbé teszi a kommunikációs megoldó képességeinket, szóval használjuk ki az alkalmat és beszéljünk, beszéljünk, beszéljünk, és tanuljunk, tanuljunk, tanuljunk, mert ez a bolygóállás annak is kedvez.

Aztán Július 29-én a Merkúr is csatlakozik a fent említett bolygókhoz a Rákban, és ez oldani fogja a feszültségeket, és immáron összpontosíthatunk arra, hogy eredeti ötleteinket a nagyközönség előtt is feltárjuk. A Rák jegye kapcsolódik a nagy nyilvánossághoz és a tömegekhez is, szóval egy ilyen erős bolygóállással simán hírnévre törhetünk.

Ezután Augusztus 8-ával a Vénusz is a Rákba ér és így már egy Jupiter/Nap/Vénusz/Merkúr együttállás lesz terítéken. Tanulmányok kezdésére ez egy kiváló időszak, de mint már mondtam, a már megszerzett tudásunk nagyközönség elé tárása is támogatott ebben a korszakban.

Majd Augusztus 12-ével a Merkúr, majd Augusztus 17-ével a Nap is áthalad az Oroszlánba, és újra az irányítás és vezetés kerül előtérbe, a tanulás és tanítás előtt. De ez már a következő szakasz története.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük