A mai Asztrológia nap kibontva…

rugbyNagyon aranyosak vagytok, és így már egy csomó visszajelzést és észrevételt kaptam a Bhakti Kutir Kalendárium használattal kapcsolatosan. Tudjátok olyanokat, mint pl. agresszív napokon minden ügyintézés tovább tart, a postán sor áll, de gyors napokon meg minden ripsz-ropsz megvan, stb., stb.

De mit kezdjünk az olyan napokkal, mint pl. a mai?

Ma azért egyszerűbb, mert Siva napja is van, és amikor spirituális napok egybe esnek agresszív, kellemetlen napokkal, és ráadásul ma még Mrityu Jóga is van, akkor az általános észrevétel az, hogy az aznap végzett spirituális gyakorlatok sokkal erősebb hatással bírnak az életünkben.

A Védikus rendszerben a spiritualitás része a mindennapi életünknek, ezért nincs olyan elképzelés, hogy külön hitélet, és külön úgymond civil élet, a spirituális gyakorlataink része a mindennapi életünknek.

Szóval, amikor egy kellemetlenebb napon végzünk spirituális gyakorlatokat, akkor az még erősebb hatással bír, azokon a napokon jobban érezzük hatásait, és igen picit jobban el is szakadunk a világtól.

De egyébként az agresszív napoknak is meg van a helye az életünkben, mert persze azon a sok verzión túl, ami szerepel a Kalendáriumban, hogy mire is lehet jó egy keményebb nap, pl. arra is, hogy olyan szálakat felvegyünk, amelyekkel már egy hosszabb ideje nem jutunk sehová.

Rég be nem fejezett feladatok, kellemetlen helyzetek feloldása, stb. Mert ezeken a napokon picit magunkon kell erőszakot tennünk, hogy újra felelevenítsünk nehezebb élethelyzeteket.

Hm?

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Csütörtökön és Pénteken 11 és 18 óra között leszek bent a Kutirban, Kalendárium átvétel szempontjából!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük