A Kutir Védikus Asztrológia előrejelzése 2012 Május-Június

Valaki az kérdezte, hogy a Mars miatt van-e ez a sok szörnyűség a világban. A válaszom: részben igen.

Az elmúlt hónapban a Nap a Kosban volt, a Mars pedig az Oroszlánban, azaz a két tüzes bolygó házat cserélt.  Mindemellett a Jupiter is a Kosban volt, tehát az összes férfibolygó tüzes pozícióban tartózkodott.

Ehhez hozzá jön az, hogy a Szaturnusz a lehető legerősebb, a Rahu és a Ketu meg a lehető leggyengébb helyzetben tartózkodtak, és a fent említett bolygók igen csak kemény hatással bírnak. Sajnos nem csak otthon voltak érezhetőek ezek a negatív és agresszív történések, hanem az egész világban. Amíg Ománban voltam 1 hét alatt több mint húszan haltak meg autóbalesetben, ami egy 2,7 milliós országban szerintem igen sok.

De az elmúlt időszak megint csak durva volt Egyiptomban, Szudánban és Szíriában is, hogy csak egy pár világra szóló balhét említsek.  De ne csüggedjetek, ennek a java már Május 14. után lezárul.

Persze majd lesz más, mert mindig kell a bál, de most megint inkább gazdasági jellegűek lesznek a balhék.

Május 16-án hajnalban a Szaturnusz visszamegy a Szűz jegybe, ahonnan újfent a Skorpiót fogja támadni fényszögével. Tehát újra lesz min izgulni a tőzsdén a Hold havi ciklusát figyelve.

Persze az még egy érdekes adaléka lesz az egésznek, hogy az azt követő napon, tehát Május 17-én a Jupiter meg át fog vándorolni a Bikába a Kosból, ami az jelenti, hogy a Szaturnusz romboló hatását a Skorpióra nézve a Jupiter azért enyhíteni fogja.

Különben már ténylegesen sajnállak benneteket, hogy mennyire Hindusítva vagytok általam, de ha már lúd, akkor legyen fehér.

Amikor a Jupiter jegyet vált, Indiában szokás nyílt vízben megfürdeni 12 nappal az áthaladás előtt vagy után, ezt a gyakorlatot úgy hívják, hogy ’Pushkaram’. Tehát már mostantól nyugodtan fürcsizhettek egészen Május 29-ig, és akkor mindenféle jót invitáltok az életetekbe. Ja, és ha ezt a bejegyzést nem továbbítod 39 ismerősödnek az olvasást követő 4 napon belül, semmi sem fog veled történi (smile).

Ha esetleg Indiában izzítanátok, akkor a szokás az lenne, hogy Május 17-ig a Gangeszben, 29-ig meg a Narmadában kellene megmártózni. Gondoltam szólók.

Ja, és Május 20-án lesz idén a Szaturnusz szülinapja. Ha magunkra nézve valami jót szeretnétek csinálni, böjtölni, szezámos sütit osztogatni a barátaitoknak, stb., akkor csak bátran, de ne felejtsétek el azt az áldást mellé kérni, hogy a Szaturnusz lassúsága, érzéketlensége, stb. kerüljön el minket minél messzebbre! A Szaturnusz Mantráit megtalálod ebben a régebbi Kutir bejegyzésben:

http://www.bhaktikutir.net/2011/szaturnusz-szankranti.html

De visszatérve az asztrora, szóval a gazdasági helyzet most megint fokozódhat, mert hiába fogja a Jupiter enyhíteni a bukták amplitúdóját, azáltal, hogy a Jupiter átkerül a Bikába, a vezetők, vagy ha úgy tetszik, a vezető pozíciókat betöltők elképzelései lesznek sokkal bizonytalanabbak.

A Jupiter a Kosban férfias, problémamegoldó hozzáállást tanúsít, amit láttunk is az elmúlt pár hónapban a világban: nem tudjuk, hogy hogyan, de meg fogjuk oldani. A Bikában a Jupiter hatása bizonytalanabb, így nehezebben mozdulunk el az elméleti síkról, ami a mostani labilis helyzetben valószínű, hogy rossz hatással lesz a gazdaságra (hölgyek és ékszerészek, lehet, hogy mostanság a fiúk nem fognak annyira karikagyűrűk után kapkodni!).

Persze az se fogja segíteni a helyzetet, hogy a Vénusz most jó sokáig a Bikában lesz, ahol az Ő jelenléte még jobban agyon fogja nyomni az ott tartózkodó Jupitert és Napot, de legfeljebb érdekesebbek lesznek a pletykák a fejesekről. Főleg úgy, hogy az esésben lévő Rahu és Ketu szaftosítja is az egészet némi perverzióval és a valóságtól való teljes elrugaszkodással.

De, hogy jót is mondjak a végére, Júniusban 5 db Péntek, Szombat és Vasárnap lesz, ami kb. 800 plusz néhány évente szokott csak megtörténni, és a kínai asztrológia szerint ilyenkor hihetetlenül könnyű meggazdagodni. Szóval hajrá!

De ne feledjétek, aki hihetetlenül meggazdagszik, az építi fel a Bhakti Kutiros közös templomunkat Nepálban! Csak szólók időben.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

4 Responses to A Kutir Védikus Asztrológia előrejelzése 2012 Május-Június

 1. Végh Marika szerint:

  Már nagyon vártam az előrejelzésed, mert a sok minden egyéb mellett a Nap Jupiter együttállás izgatott. Az én horoszkópomban(nyugati szerint) ez akár hozhat szerencsét is -bár nem jellemző-, ha mégis igen, állni fog a Nepáli templom!
  Szeretettel ölellek Végh Marika

 2. Norbi szerint:

  “Júniusban 5 db Péntek, Szombat és Vasárnap lesz, ami kb. 800 plusz néhány évente szokott csak megtörténni”
  A Windows naptára szerint június 30. az szombat, így nem lesz 5db P-SZ-V. Ugyanezen naptár szerint kb. minden évben van 1x ilyen 5db P-SZ-V.
  Ez most hogy van?

  • Goredas Goredas szerint:

   Hát ez az. Bevallom erős diszlexiám és bénaságom végett nem számoltam utána. Egy kínai orvos mondtam nekem a fent említett infot, akivel itt néha együtt szoktunk kezelni. Ő kifejezetten annak éljenzett, hogy ez Júniusban történik, gondolom a Windows naptár szerint a minden évben van ilyen, nem mindig Júniusra esik. És láttod csak 800 évente esik meg (habár most már ezt is gyanúsnak észlelem), ezért most sem jön össze. De az tuti, hogy 2000ben szőkőév volt és mégsem Feb 29, mert minden 100. szőkőévben nincs extra nap, így korrigálja magát a Gergely naptár. Gondoltam le írom, így azért különlegesnek érezhetjük magunkat, hogy, mi ezt átéltük.

 3. Márti szerint:

  Szia Ádám !

  Mikortól vagy itthon ? Anna barátnőm szeretne kérni tőled időpontyot 🙂
  köszi, pusz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük