Aktuális Védikus Asztrológia Előrejelzés: 2012 Március közepétől…

2012 Március 14-én a Nap áthaladt a Vízöntőből a Halak jegyébe, így a heves hatások, indulatos megnyilvánulások még mindig érződni fognak a nagyvilágban. Ráadásul a felindultság és az izgatottság még 2 hónapig érvényben is lesz.

A Nap már most erősnek számít, mert nem csak, hogy jól érzi magát a Halak jegyébe, de tovább erősödik attól, hogy újra elő állt az hármas bolygóállás, hogy a Nap a Jupiter házában van, a Jupiter a Marséban, a Mars meg a Nap jegyében. Április 13án pedig a Nap a Kosba ér, a legerősebb helyzetébe, és így a három férfibolygó a Nap, a Mars, és a Jupiter mind tüzes jegyekben fognak tanyázni.

A Mars, az agresszió bolygója most már hónapok óta az Oroszlánban van, ami tűz jegyként folyamatosan fokozza a vörös bolygó erőszakos hatásait.   Maga az a tény, hogy a Mars oda vissza retrográl, azaz hol előre, hol hátra halad, tovább tüzeli a helyzetet. Szóval még 2 hónapig próbáljunk minél türelmesebbek lenni, mert az indítatás ott lehet a rosszabbik énünkben, hogy durvábban, keményebben intézünk el helyzeteket, magyarán nyugizunk le, amolyan fáradt ló a kamillában effektust előidézve.

De természeteset a tüzes bolygok nem csak intenzív és erőszakos dolgokra szoktak minket rávezetni, hanem kifejezetten jó hatásaik is vannak. Február 27 óta a Merkúr gyenge pozícióban van, ami rendkívül gyengíti a kommunikációs képességeinket, de mivel a Mars fényszögét is kapja s beszéd sajnos a hazug beszéd is előtérbe kerülhetett a közelmúltban.

Azáltal, hogy a Nap beért a Merkúr mellé ezek a kellemetlen hatások szinte teljesen eltűnnek, mert a Merkúr-Nap együttállás mindig az igaz, tiszta, tanító beszédet jelöli.

Ami még érdekességnek számít az az, hogy a Vénusz és a Jupiter Február 29 óta együttállnak a Kos jegyében. Mindkét bolygó a gondolkodó kaszthoz tartozik a Védikus kultúrában, és a Kos pedig az emberi fej és a gondolkodás jegye. Szóval ne lepődjünk meg azon, ha Március 29ig, amíg ez az együttállás tart többet gondolkodunk a jövőnkről, a megélhetésünkről, és az elkerülhetetlennek tűnő váltásokról. Ne is aggódjunk, mert Április 13tol ahogy a Nap átér a Kosba, a legerősebb jegyébe, lesz is erőnk megvalósítani a kigondolt és tervelt változtatásokat.

És csak egy záró sor azoknak, akik piaci szempontból szokták olvasni az asztro elemzéseket, a Szaturnusz elkezdett retrográlni. Már többször írtam, hogy amíg a Rahu esésben van a Skorpióban, addig mindig lesz 3 nap, minden 27 napból, amikor a Hold is ugyanott tranzittól ahol a Rahu, ami össze tudja omlasztani a piacokat, és sokak azt is mondták, hogy így is volt.

Most az utolsó pár hónapban, mivel a Szaturnusz át haladt a Mérleg jegyébe, ez nem igazán volt előtérben, de most ahogy visszafordult a bolygó a Szűz irányába, újra lesz csihi-puhi a tőzsdén. Május 16án a Szaturnusz visszamegy a Szűzbe és újra lehet figyelni, hogy mikor fog a Hold a Skorpióban tranzitálni. Na akkor kell majd shortolni.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

One Response to Aktuális Védikus Asztrológia Előrejelzés: 2012 Március közepétől…

  1. Manhertz Edit szerint:

    Ahogy írtad, “a Vénusz és a Jupiter Február 29 óta együttállnak a Kos jegyében” – ez gyönyörűen látszik is az esti égbolton napnyugta után nyugati irányban. Most, hogy szinte sosincs felhő az égen, minden este megcsodálom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük