Aktuális Védikus Asztrológia Előrejelzés: 2012 Március közepétől…

2012 Március 14-én a Nap áthaladt a Vízöntőből a Halak jegyébe, így a heves hatások, indulatos megnyilvánulások még mindig érződni fognak a nagyvilágban. Ráadásul a felindultság és az izgatottság még 2 hónapig érvényben is lesz.

A Nap már most erősnek számít, mert nem csak, hogy jól érzi magát a Halak jegyébe, de tovább erősödik attól, hogy újra elő állt az hármas bolygóállás, hogy a Nap a Jupiter házában van, a Jupiter a Marséban, a Mars meg a Nap jegyében. Április 13án pedig a Nap a Kosba ér, a legerősebb helyzetébe, és így a három férfibolygó a Nap, a Mars, és a Jupiter mind tüzes jegyekben fognak tanyázni.

A Mars, az agresszió bolygója most már hónapok óta az Oroszlánban van, ami tűz jegyként folyamatosan fokozza a vörös bolygó erőszakos hatásait.   Maga az a tény, hogy a Mars oda vissza retrográl, azaz hol előre, hol hátra halad, tovább tüzeli a helyzetet. Szóval még 2 hónapig próbáljunk minél türelmesebbek lenni, mert az indítatás ott lehet a rosszabbik énünkben, hogy durvábban, keményebben intézünk el helyzeteket, magyarán nyugizunk le, amolyan fáradt ló a kamillában effektust előidézve.

De természeteset a tüzes bolygok nem csak intenzív és erőszakos dolgokra szoktak minket rávezetni, hanem kifejezetten jó hatásaik is vannak. Február 27 óta a Merkúr gyenge pozícióban van, ami rendkívül gyengíti a kommunikációs képességeinket, de mivel a Mars fényszögét is kapja s beszéd sajnos a hazug beszéd is előtérbe kerülhetett a közelmúltban.

Azáltal, hogy a Nap beért a Merkúr mellé ezek a kellemetlen hatások szinte teljesen eltűnnek, mert a Merkúr-Nap együttállás mindig az igaz, tiszta, tanító beszédet jelöli.

Ami még érdekességnek számít az az, hogy a Vénusz és a Jupiter Február 29 óta együttállnak a Kos jegyében. Mindkét bolygó a gondolkodó kaszthoz tartozik a Védikus kultúrában, és a Kos pedig az emberi fej és a gondolkodás jegye. Szóval ne lepődjünk meg azon, ha Március 29ig, amíg ez az együttállás tart többet gondolkodunk a jövőnkről, a megélhetésünkről, és az elkerülhetetlennek tűnő váltásokról. Ne is aggódjunk, mert Április 13tol ahogy a Nap átér a Kosba, a legerősebb jegyébe, lesz is erőnk megvalósítani a kigondolt és tervelt változtatásokat.

És csak egy záró sor azoknak, akik piaci szempontból szokták olvasni az asztro elemzéseket, a Szaturnusz elkezdett retrográlni. Már többször írtam, hogy amíg a Rahu esésben van a Skorpióban, addig mindig lesz 3 nap, minden 27 napból, amikor a Hold is ugyanott tranzittól ahol a Rahu, ami össze tudja omlasztani a piacokat, és sokak azt is mondták, hogy így is volt.

Most az utolsó pár hónapban, mivel a Szaturnusz át haladt a Mérleg jegyébe, ez nem igazán volt előtérben, de most ahogy visszafordult a bolygó a Szűz irányába, újra lesz csihi-puhi a tőzsdén. Május 16án a Szaturnusz visszamegy a Szűzbe és újra lehet figyelni, hogy mikor fog a Hold a Skorpióban tranzitálni. Na akkor kell majd shortolni.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

One Response to Aktuális Védikus Asztrológia Előrejelzés: 2012 Március közepétől…

  1. Manhertz Edit szerint:

    Ahogy írtad, “a Vénusz és a Jupiter Február 29 óta együttállnak a Kos jegyében” – ez gyönyörűen látszik is az esti égbolton napnyugta után nyugati irányban. Most, hogy szinte sosincs felhő az égen, minden este megcsodálom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük