A Jóga órák továbbra is a Kutirban lesznek, valamint némi jóga híradás és a mai napi asztrológia…

keepTündérkék, a Hatha Jóga órák továbbra is a meg szokott rendben fognak zajlani, tehát Hétfő és Csütörtök este 7 órától 8-ig, és Szerda reggel 9-től 10 óráig. Címünk: Barcsay utca 10, tudjátok a Kutirban!

Az első olajos Jóga Szeptember 14-én lesz, újfent csak a szokásos időben reggel 8 órától 10-ig, és onnantól kezdve meg 2 hetente. Tehát majd Szeptember 28-án lesz az azt követő.

És a lokálpatriotizmus jegyében, visszatérek ifjúságom egy fantasztikus helyszínére a Védák Házába!

Szeptember 18-tól, este 19 órás kezdettel Érden másfél órás hatha jóga órákat fogok majd tartani a Védák Házában, és a kezdett apropója, hogy aznap lesz Sri Ananta Csaturdaszi Vrata, tehát Anantának a Jóga Istenének napja.

És a mai nap előrejelzése:

Szeptember 2, Hétfő: A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, pont ezért van is egy elméletem, miszerint a fogadalmak 90% azért bukik meg, mert Hétfőn szoktuk elkezdeni őket, ami pont az ellentéte a szilárd napoknak, de pont ezért olyan dolgokat elindítani, amelyek nagy elánt, hírverést igényelnek, esetleg még rövidtávúak is, mint pl. egy reklám kampány, arra kiválóak a hétfői napok.

Valamint ma a Hold a Pusja csillagképben fog állni, ami szintén könnyű és gyors természetű és ráadásul 22 nappal vagyunk Telihold után, amely napok meg gyors természetűek, szóval ma még valószínű sorba sem fog kelleni majd állnunk, minden flottul fog menni és ripsz-ropsz!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Jóga
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük