A Hónap Vegetáriánusa: Surya Bonaly

suryaSurya Bonaly 1973. December 15-én született. 5-szörös Európa Bajnok műkorcsolyázó. 1991-ben ifjúsági világbajnok, 9-szeres Francia Bajnok és 3-szoros világbajnoki ezüstérmes.

1998-ban visszavonult, de azóta is ő az egyetlen hölgy, aki  négyfordulatos ugrást tudott bemutatni, és szintén az egyetlen, aki képes volt a hátra szaltóból egy lábra érkezésre a jégen.

Természetesen Surya Bonaly vegetáriánus, de úgy tűnik nem volt gondja a dinamikus elugrásokkal, mint „összeszakadt vega”.

2008ban egy gálán Surya, 10 évvel visszavonulása után simán odakente a teljes hátra szaltót és az egy lábra érkezést, hibátlanul.

Om Tat Sat

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .