A Hónap Vegetáriánusa: Surya Bonaly

suryaSurya Bonaly 1973. December 15-én született. 5-szörös Európa Bajnok műkorcsolyázó. 1991-ben ifjúsági világbajnok, 9-szeres Francia Bajnok és 3-szoros világbajnoki ezüstérmes.

1998-ban visszavonult, de azóta is ő az egyetlen hölgy, aki  négyfordulatos ugrást tudott bemutatni, és szintén az egyetlen, aki képes volt a hátra szaltóból egy lábra érkezésre a jégen.

Természetesen Surya Bonaly vegetáriánus, de úgy tűnik nem volt gondja a dinamikus elugrásokkal, mint „összeszakadt vega”.

2008ban egy gálán Surya, 10 évvel visszavonulása után simán odakente a teljes hátra szaltót és az egy lábra érkezést, hibátlanul.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük