A Hónap Vegetáriánusa: Surya Bonaly

suryaSurya Bonaly 1973. December 15-én született. 5-szörös Európa Bajnok műkorcsolyázó. 1991-ben ifjúsági világbajnok, 9-szeres Francia Bajnok és 3-szoros világbajnoki ezüstérmes.

1998-ban visszavonult, de azóta is ő az egyetlen hölgy, aki  négyfordulatos ugrást tudott bemutatni, és szintén az egyetlen, aki képes volt a hátra szaltóból egy lábra érkezésre a jégen.

Természetesen Surya Bonaly vegetáriánus, de úgy tűnik nem volt gondja a dinamikus elugrásokkal, mint „összeszakadt vega”.

2008ban egy gálán Surya, 10 évvel visszavonulása után simán odakente a teljes hátra szaltót és az egy lábra érkezést, hibátlanul.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük