A Gondolkodj Ájurvédikusan Programra ráharaptak az Édesvíz Kiadóban is…

Április 17-én délután a Kutirhoz közeli Édesvíz teázóban is lesz egy Ájurvéda népszerűsítő előadás, ami kb. azt jelenti, hogy 1 előadásból próbálnánk maradandót átadni, otthoni használatra. E lenti linken meg tudjátok nézni a pontos helyszínt, és az előadással kapcsolatos tudnivalókat, és az előadás által feldolgozott témaköröket.

http://edesviz.hu/hu/konyvesbolt/esemeny/ajurveda-de-okosan

Ne felejtsétek azt sem, hogy a Kutirban a pénteki 4 alkalmas Ájurvéda előadás sorozat következő része délután 6-kor fog kezdődni, mert onnantól szabad a kisterem!

Ez a második előadás a sorozatból, tehát még mindig lehet csatlakozni, és még mindig érhető lesz mindenki számára.

Az első előadáson alapokat vettünk, és komolyabban kitértünk még arra is, hogy az Ájurvéda hogyan és hol szerepel a Védákban. Alapoztunk a doshákkal kapcsolatosan is (a doshák a Vata, Pitta, Kapha gyűjtőneve), de csak most fogunk elmélyülni az alul és túlműködésekben, valamint most fogunk belemenni a Vata, a Pitta és a Kapha 5 variációiba, ami igazán érthetővé teszi azt, hogy a különböző alkatú emberek milyen problémákra és milyen betegségekre hajlamosak.

Hogy elmélyítsük a doshákról szóló tudásunkat, azt is venni fogjuk, hogy a különböző élet szakaszokban, a változó évszakokban, de még azt is, hogy a napszakokban is vannak olyan sajátosságok amelyekre, ha minimálisan odafigyelünk az egészségünket terhelő legtöbb dolog mérhetetlenül könnyen kezelhetővé válnak.  És ez mind az első etapban!

A második etapban a helyes Ájurvédikus táplálkozás kerül fókuszba, ami pl. azt a témát is érinteni fogja, hogy ténylegesen könnyebb egészségesen tartani magunkat, ha vegetáriánusak vagyunk, de attól mert valaki vegetáriánus, még nem jelenti azt, hogy valaki egészséges is. Itt is alkalmazni kell az Ájurvéda ősi bölcsességeit!

Ha most szeretnél csatlakozni az előadás sorozathoz, akkor a következő ismétlésnél be tudod pótolni az első alkalmat, és mivel ez a tanfolyam folyamatosan ismétlődik, ez Júliusban lesz!

Az előadás teljes díja 18 000 forint, Bhakti Kutir tagoknak 12 000 forint. Amennyiben most csatlakozol az olyan, mintha előre fizetnéd a kurzust, és nekünk olyan opciónk is szokott lenni, ami 14 000 forint.

Szeretettel várlak benneteket és a vendégeim vagytok egy teára a Kutir teázójában.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük