A Bhakti Kutir November hónapban született vegetáriánusa: Bill Walton, kosárlabda

Bill Walton 1952.November 5-én született La Mesa, Kaliforniában. A négy éves főiskolai kosárlabda periódusában 3 évben az év játékosa volt. Az amerikai profi bajnokságban többször volt az év játékosa, az év csere játékosa, a rájátszás legértékesebb játékosa, tagja volt az év csapatának, az év védelmi csapatának és még hosszan sorolhatnánk az érdemeit.

Természetesen mindezt vegetáriánusként érte el, a legtöbb sport szakértők szerint a világ legkeményebb bajnokságában. Az NBA ligában 82 mérkőzést játszanak az alap szakaszban és csak ezek után jönnek a rájátszások. De a bajnoki címig akár még 28 meccset is le kell játszani, és mindezt kb. 7 és fél hónap alatt.

Mellesleg Bill fia, Luke is profi kosárlabdázó, csapatával már ők is nyertek bajnokságot, így édesapjával ők lettek az első apa-fia páros akik mind a ketten büszkélkedhetnek ezen eredményekkel.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük