A Bhakti Kutir November hónapban született vegetáriánusa: Bill Walton, kosárlabda

Bill Walton 1952.November 5-én született La Mesa, Kaliforniában. A négy éves főiskolai kosárlabda periódusában 3 évben az év játékosa volt. Az amerikai profi bajnokságban többször volt az év játékosa, az év csere játékosa, a rájátszás legértékesebb játékosa, tagja volt az év csapatának, az év védelmi csapatának és még hosszan sorolhatnánk az érdemeit.

Természetesen mindezt vegetáriánusként érte el, a legtöbb sport szakértők szerint a világ legkeményebb bajnokságában. Az NBA ligában 82 mérkőzést játszanak az alap szakaszban és csak ezek után jönnek a rájátszások. De a bajnoki címig akár még 28 meccset is le kell játszani, és mindezt kb. 7 és fél hónap alatt.

Mellesleg Bill fia, Luke is profi kosárlabdázó, csapatával már ők is nyertek bajnokságot, így édesapjával ők lettek az első apa-fia páros akik mind a ketten büszkélkedhetnek ezen eredményekkel.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .