A Bhakti Kutir Július Hónapban Született Vegetáriánusa: Kalpana Chawla…

kcKalpana Chawla, 1961. Július elsején született, Indiában. Tudom, hogy eddig sportemberekről írtam, de szerintem Kalpana Chawla azért belefér, mint az első indiai hölgy asztronauta. Köztudott, hogy az űrhajósok kapják a világ legkeményebb fizikai kiképzését, és ez a hölgy nem volt pite az űrutazásban.

Kalpana 10.4 millió mérföldet utazott a világűrben, ami azt jelenti, hogy kb. 252-ször kerülte meg a földet. 372 órát töltött az űrben, 2 útja során. Sajnálatos módon második utazása a balszerencsés Kolumbia űrsiklóval valósult meg, ami 2003. Február elsején Texas felett felrobbant a föld légterébe lépve.  Ráma Náma Satya He! Nyugodjon békébe!

Om Tat Sat

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .