A Bhakti Kutir Július Hónapban Született Vegetáriánusa: Kalpana Chawla…

kcKalpana Chawla, 1961. Július elsején született, Indiában. Tudom, hogy eddig sportemberekről írtam, de szerintem Kalpana Chawla azért belefér, mint az első indiai hölgy asztronauta. Köztudott, hogy az űrhajósok kapják a világ legkeményebb fizikai kiképzését, és ez a hölgy nem volt pite az űrutazásban.

Kalpana 10.4 millió mérföldet utazott a világűrben, ami azt jelenti, hogy kb. 252-ször kerülte meg a földet. 372 órát töltött az űrben, 2 útja során. Sajnálatos módon második utazása a balszerencsés Kolumbia űrsiklóval valósult meg, ami 2003. Február elsején Texas felett felrobbant a föld légterébe lépve.  Ráma Náma Satya He! Nyugodjon békébe!

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük