2012. április 24. Akshaya Tritiya

Hú, Tündérmacik majdnem elfelejtettem szólni, ma van Akshaya Tritiya, az év legjobb napja asztrológiailag.

Amit ma elkezdünk az sikeres lesz, és rendkívül gyors lefolyású. A sokszor említett régi példám, ha ma kezdünk el szvahiliül tanulni, pár hónap múlva már mehetünk is a kenyai nagykövetségre középfokú vizsgázni.

Fontos, hogy a Védikus tradíciók szerint 48 percen belül, ne kezdjünk két különböző dologba. Szóval lehet listát írni, és akár több dologba is belekezdeni, meg egyebek, de mindig hagyunk ki 1 muhurtát, azaz 48 percet a kedvező hatás végett.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Horoszkóp
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük