2012. április 24. Akshaya Tritiya

Hú, Tündérmacik majdnem elfelejtettem szólni, ma van Akshaya Tritiya, az év legjobb napja asztrológiailag.

Amit ma elkezdünk az sikeres lesz, és rendkívül gyors lefolyású. A sokszor említett régi példám, ha ma kezdünk el szvahiliül tanulni, pár hónap múlva már mehetünk is a kenyai nagykövetségre középfokú vizsgázni.

Fontos, hogy a Védikus tradíciók szerint 48 percen belül, ne kezdjünk két különböző dologba. Szóval lehet listát írni, és akár több dologba is belekezdeni, meg egyebek, de mindig hagyunk ki 1 muhurtát, azaz 48 percet a kedvező hatás végett.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Horoszkóp
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük