Zarándoklat eligazítás…

nepálKedves Tündérmaci Zarándok társaim,

Most már csipkedni kellene magunkat az áprilisi zarándoklatilag. Szóval most vasárnap, Február 28-án lesz a jelentkezési határidő. Majd készüljetek fel arra, hogy 3-4 napon belül kellene egyet pénzeznünk is, nem a teljes összeget, hogy megtudja venni a repülőjegyeinket.

Március végéig kellene majd a teljes árakat kifizetni, de akkor még úgy is találkozunk majd még egyet, hogy áttárgyaljuk, hogy mit kell hozni, vinni, stb., stb…

Szóval ha érdeklődtök elmenni Nepálba és Bhutánba, egyszerre vagy csak az egyik helyre, akkor ennek az írás alján olvassátok el az úti programjainkat, és írjatok nekem. Szeretettel várlak benneteket.

Lécci osszátok meg ezt a bejegyzést, hogy elérjen az érdeklődőkhöz. Mert kell egy pár ember ahhoz, hogy én is veletek tudjak utazni.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Olvasni való:

A nepáli út

A bhutáni út

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .