Zarándoklat eligazítás…

nepálKedves Tündérmaci Zarándok társaim,

Most már csipkedni kellene magunkat az áprilisi zarándoklatilag. Szóval most vasárnap, Február 28-án lesz a jelentkezési határidő. Majd készüljetek fel arra, hogy 3-4 napon belül kellene egyet pénzeznünk is, nem a teljes összeget, hogy megtudja venni a repülőjegyeinket.

Március végéig kellene majd a teljes árakat kifizetni, de akkor még úgy is találkozunk majd még egyet, hogy áttárgyaljuk, hogy mit kell hozni, vinni, stb., stb…

Szóval ha érdeklődtök elmenni Nepálba és Bhutánba, egyszerre vagy csak az egyik helyre, akkor ennek az írás alján olvassátok el az úti programjainkat, és írjatok nekem. Szeretettel várlak benneteket.

Lécci osszátok meg ezt a bejegyzést, hogy elérjen az érdeklődőkhöz. Mert kell egy pár ember ahhoz, hogy én is veletek tudjak utazni.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Olvasni való:

A nepáli út

A bhutáni út

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük