Védikus Asztrológiai előrejelzés: Nap a Halakban: Március 14 – Április 13…

piscesA Nap a Halakban jól érzi magát, mert a Halak jegyének uralkodó bolygója a Jupiter, a Nap barátja. Ugyanakkor a Halak egy vizes jegy, ami valamelyest kioltja a Nap tűzét, és ezért az érzelmi világunk, és menthetetlen romantikusságunk fog előtérbe kerülni.

Ugyanakkor a Halak jegye a zodiákus 12. háza, ami a veszteség és a halál területe is, így nagyon kell vigyáznunk, hogy a Nap, ami a személyiségünk és az énünk bolygója is egyben, ne vesszen el, és ne következzen az be, hogy személyiségünk picit meghal, vagy önfeláldozóan teljesen háttérbe kerül.

Ha teljesen feláldozzuk magunkat, akkor még ha minden jól is alakul, fennáll az a veszély, hogy egy idő után megkeseredünk és feladjuk a már kialakult és jól bejáratott egyensúly állapotot is. Egész egyszerűen azért, mert ha elveszítjük önmagunkat, a tudatunk egy idő után fellázad, hogy nem a saját döntéseinket éljük meg, hanem valaki más akaratát.

Ez főként a Március 19-től induló szakaszra lesz igaz, amikor a Merkúr is beér a Nap mellé, és bizony a Merkúr nem érzi ott jól magát. Ilyenkor az intellektusunk is befedődhet, és önátadás helyett az önfeladásba eshetünk.

Aztán Április 1-re virradva a Vénusz is átlép a Halakba, és onnan a Merkúr kiszolgáltatottsága megszűnik és újra könnyebb lesz racionális alapokon is megvizsgálni életünket, nem beszélve arról, hogy könnyebb lesz a kommunikáció is érzéseinkkel kapcsolatosan.

Aztán Április 2-től a Merkúr továbblép a Kosba, és még racionálisabban látjuk majd a saját kis világunkat, sőt itt már arra is vigyázhatnánk, hogy ne komplikáljuk túl a történések értelmezését, és elraktározását.

Április 13-án meg már a Nap is átlép a Kosba és itt már majd arra kell vigyázzunk, hogy ne szálljunk el magunktól, és ne vigyük túlzásba az érzelemmentes boncolgatást és ne próbáljunk mindent a saját szánk íze szerint másokra erőltetni.

Om Tat Sat

Baktai Ádám, Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük