Védikus Asztrológia Előrejelzés: 2011. November-December…

shani

a szaturnusz tradicionális ábrázolása…

Újabb nagy változásnak lehetünk tanúi. 2011.November 15-én hajnalban, kettő és fél év után a Szaturnusz áthaladt a Szűz jegyéből a Mérlegbe.

A Szaturnusz a Mérleg jegyében van a lehető legerősebb pozícióban, és nemcsak ettől lesz a következő 2 és fél év lényegesen jobb, mint az elmúlt hasonló időszak, de sok egyéb kellemesebb dolog végett is. 

A Szűz a természetes zodiákus 6. háza, ami azt is jelenti, hogy a kemény munka, és a szolgáltatások háza is egyben. Ezeket a területeket mind terhelte a Szaturnusz jelenléte az elmúlt időszakban, főleg olyan országoknál, mint pl. Magyarország, ahol ráadásul semmiféle termelés nem zajlik, csak szolgáltatás.

De persze nem csak Magyarországot ütötte meg az ímmel-ámmal-undorral való fogyasztás, hanem hatalmas gazdaságokat is, mint pl. az USA vagy Anglia. Ebből a szempontból is könnyebb lesz az elkövetkező korszak.

Érdekesség az is, hogy a mai nap az egyetlen fenntartható gazdaság a világon a kubai. De ők kihasználják az országuk adottságait és hihetetlenül védik a természetet, ott nem a fogyasztás a gazdaság alapja. Visszatérve a Szaturnuszra:

A Mérleg jegyében a Szaturnusz a zodiákus 7. házában tranzitol, ami a partnerkapcsolatok háza.

A Szaturnusz mindig kemény, de az aszketizmus, az akarás, és az erőfeszítések bolygója is. Tehát lehet, hogy lesznek problémák a partnerkapcsolatokban, de meg lesz az akarás és a tűrés is, hogy a dolgokon jó irányban változtassanak a komolyan nekifutók.

Globálisan nézve ez a korszak jó lesz arra, hogy a nem kiegyezni képes, acsarkodó világvezetők egy picit megbékéljenek, és rájöjjenek a Szaturnusz nyitjára, miszerint mindig be kell áldoznunk valamit azért, hogy megvalósítsuk álmainkat, elképzeléseinket.

Személyenként nézve viszont az is fontos, hogy a Szaturnusz fényszögei mindig kártékonyak, még akkor is, ha a bolygó a lehető legerősebb helyzetében áll.  Ami így nemcsak a partnerkapcsolatunkkal kapcsolatosan hoz fel dolgokat, de a szüleinkkel és saját magunkkal kapcsolatosan is.

Viszont a Szaturnusz egy lassú bolygó, szóval hiába parázzuk be azt, hogy „basszus totálisan a szüleim béna kapcsolatmintáját élem én is”, most ne döntsünk hirtelen, adjunk időt a dolgok feldolgozására, átgondolására.

Kezdek egy kicsit hosszú lenni és picit prédikálós is, szóval még az erre a hónapra szóló nagyon szembetűnő cuccot vegyük át és akkor ki is jelentkezem.

December 16-ig a Nap és a Mars házcserés helyzetben fog állni. A Nap a Skorpióban, míg a Mars meg az Oroszlánban lesz egész hónapban.  Az ilyen bolygóállástól mindkét bolygó hihetetlenül felerősödik, de ebben a helyzetben, amikor tüzes bolygók, tüzes jegyekben cserélnek jegyet, már egy picit túl erősnek számít a pozíciójuk.

Persze a sok tűz kiváló perek indítására, fenyítésre, harcra és pusztításra, vagy max arra, hogy magunkban megküzdjünk a kemény dolgokkal, mert ebben az időben erőt meríthetünk, hogy változtassunk régi rossz beidegződéseken.

A sok tűztől a vezetők picit elszállhatnak, főként ego indíttatásból, mert a Nap a Rahu közelébe ér, ami az ént helyezi előtérbe. Persze külsőleg ez nagy változások és beruházások köpenyébe lesz bújtatva, de sajna az önző és önös érdekek lehetnek a vezérlő elvek.

Berlusconi gyors kirakása, és egy olyan ember betétele, aki az Unió érdekeit fogja képviselni, vagy ugyanez a szcenárió Görögországban persze jól néz ki, de valójában azt szolgálja, hogy egy hihetetlen centralizáció jöjjön létre, a szálakat mozgató néhány főmufti kezében.

November 22-ig, amíg a Vénusz és a Merkúr is a Skorpió jegyében áll a Nap mellett, valamelyest bújtatva és ígérgetésekkel lesz ez tálalva, de onnantól kezdve kezd visszaállni majd a „rend”. Semmi sem változik igazán, csak megy minden a régi kerékvágásban, mert ebből a helyzetből is lehet pénzt csinálni, csak most kevesen keresnek nagyon sokat, és nagyon sokunk issza meg a levét.

De fel a fejjel, a Szaturnusz ebben a 2 és fél évben majd helyreállítja az együttműködést.

Ebben a hónapban November 24. és 26. között várható a szokásos krach a gazdasági világban.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

2 Responses to Védikus Asztrológia Előrejelzés: 2011. November-December…

 1. Bogie szerint:

  Szia Adam,
  midig orommel olvasom a soraidat, igaz ez most annyira nem jott be… vagyis inkabb tele lett a gatyesszom. Ugye most van a szaturnusz rahu periodusom, ami mar ugy helybol nem kellemes… egyelnore lefele tolom a bicajt a lejton…vagy felfele csak nagyon lassan – ezt igy nehez eldontni. Azon kivul nyugati asztrologiaban Mars, Venus, Mercury retrogradba ennek… pedig lehet most kell majd valami ujat kezdenei… Azon tunodom mit gondolsz ezekrol..?
  L, Bogie

 2. Kovács Mária szerint:

  Szia Ádám! Neked és tündérmaci gyermekeidnek, párodnak és családodnak nagy Békés Ünnepeket kivánok!
  Kérlek irj új horoszkópot, mert rögtön itt az év vége!
  Üdvözöllek Marcsi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük