Bhakti Kutir Tanfolyam Hírek

December 2.-án reggel 9től Hatha Jóga Oktató Képzés!!!

Maradunk a fizikai síkon, amit a múlt alkalommal tanultunk az ízületek mozgás anatómiájával kapcsolatosan, azt fogjuk mélyíteni. Meg fogjuk azt tanulni, hogy az ízületeket, hogyan kell biztonságosan kimozgatni, azaz a következő óra a “Passzív Jóga Terápia” jegyében fog telni.

Ez azért szükséges mert gyakoroljuk a mozgás anatómiáját a jógának, és persze az is elő fordulhat, hogy valaki beakad, becsípődik az órán, amit egyszerű biztonságos orvosi kimozgatással még melegében könnyen korrigálhatunk.

Tehát aki mondta, hogy még csatlakozna a második alkalomtól, az nyugodtan, mert így egy jó képet kap arról is, amit vettünk a múlt alkalommal, persze azért társaink jegyzetét kérjük el, mert azért vettünk anyagot rendesen.

December 10.-én a Védikus Asztrológia Előadás Lesz a Kutirban!

Jó páran jelezték, hogy az elsőn nem tudnak ott lenni, de a másodiktól jönnének. Ezért múltkor fél napot vettünk, ami azt jelenti, hogy aki 10.-én jön először, az reggel 10-től fog kezdeni, és végig hallgatja azt, amit már vettünk a többiekkel. Azok akik voltak a múltkor is, jöjjenek 14 órára, és akkor onnantól már együtt veszük át az új anyagot a csoport mindkét részével.

Om Tat Sat

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir, Horoszkóp, Jóga | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .