Védikus Asztrológia Előrejelzés 2012. Július-Augusztus

2012 Július-Augsztus

Ma reggel, tehát 2012. július 16-án, 05.50 perckor a Nap áthaladt a Rák jegyébe.

Így galaxisunk legfényesebb jelensége beérte a Merkúrt, ami rendkívül jó a kommunikáció szempontjából. A Nap/Merkúr együttállás, mindig az igaz, tiszta és tanító beszédet hozza be az életünkbe.

Sajnos ez most az Oroszlán aszcendensűekre nem feltétlenül lesz igaz, de mindenki más élvezni fogja a fent említett javakat.

Oroszlánok vigyázzatok, mert nem csak a Nap/Merkúr együttállás kerül a 12-es házatokba, de a kettesetekben lesz a Mars és a Szaturnusz, ami nem csak, hogy nem könnyíti, inkább kifejezetten nehezíti a verbális kommunikációt.

Érzelmi túlcsordulásokból fakadó „mindent bevallok” lelkizős, kiborulós, szánom-bánom, „már régóta imádlak-szeretlek” beszélgetések várhatóak lesznek a közeljövőben.

Ez azért lesz, mert pl. most 16-án is a Jupiter, a Vénusz, a Hold és a Ketu a Bika jegyében helyezkedik, ami azt is jelenti, hogy a Rahu a Skorpióban van, és a Nap/Merkúr Rákban együttálláson kívül a Mars és a Szaturnusz a Szűzben látható, fennáll az az érdekesség, hogy minden bolygó vizes és földes jegyben található.

De lesznek ilyen napok még, he, he. A lista: Június: 19, 20, 24, 25, 28 és 29. Valamint Augusztus: 1 és 2 (ami ráadásul telihold is). Közben a Vénusz is átér az Ikrek jegyébe, ami még inkább fokozni fogja kommunikációs kényszereinket.

De azért vigyázzunk, mert a Mars és a Szaturnusz együtt áll, ráadásul a Szűzben, ami a természetes zodiákus 6. jegye, az ellenségeskedés, a harc és a félreértések jegye is egyben, egyszóval nem biztos, hogy mindenki pont annyira lesz nyitott vallomásainkra, mint amilyen elánnal, mi próbálnánk kifejezni magunkat.

Ez főként igaz lesz a Július 28-29-re, amikor is a Hold a Skorpióban lesz, a lehető leggyengébb állásában, amely napok szerencsére a tőzsde szempontjából, a hétvégére esnek, tehát most nem várható akkorra bukta, mint mostanság a Hold Skorpiós tranzitjai alatt, de mivel hétvégeken leginkább a családunkkal szoktunk időt tölteni, vigyázzunk, mert a bili könnyen fog borulni.

A karácsonykor megugró, magányból fakadó öngyilkossági felsokasodás is csupán városi legenda, mert a valóság az, hogy karácsonykor a családon belüli erőszak az, ami megugrik, abból fakadóan, hogy több időt töltünk otthon olyanokkal, akiket „muszáj” szeretni.

Ezek után, Augusztus 4-én a Szaturnusz átmegy a Mérlegbe, a természetes zodiákus partnerkapcsolati jegyébe. Itt a Szaturnusz ugyan emelkedett helyzetben áll, de akkor is ennek a bolygónak a hatása nem népünnepély, és nem is méznyalás. Vigyázzunk szeretteink és/vagy partnereink megbántásával, mert most könnyebb lesz kapcsokat szétszakítani, főként Augusztus 14 után, amikor a Mars is beér a Mérlegbe.

Augusztus 16-án a Nap átér az Oroszlánba, a saját jegyébe, itt még az ego fellángolása is bonyolíthatja a helyzetet, de ez már a jövő hónap meséje lesz.

Om Tat Sat testvéreim.

UI: Érdekes az is, hogy miután a Jupiter is leelőzte a Ketut, Július 14-től egészen 28-ig, minden bolygó a Ketu és a Rahu között lesz, ami egy elég ritka Kála-Szarpa Jógának, azaz egy „az idő kígyójának” hívott bolygóállást hív életre. Ez az állás felerősíti az élvezetekre fordított figyelmet, és csökkenti a kötelességeink iránt tanúsított fegyelmet.

A fentiek fényében még jobban figyeljünk a lelkünkben lappangó önzésre és arra, hogy ebből fakadóan nem bántsuk meg szeretteinket.

 

 

 

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük