Védikus Asztrológia Előrejelzés 2012. Július-Augusztus

2012 Július-Augsztus

Ma reggel, tehát 2012. július 16-án, 05.50 perckor a Nap áthaladt a Rák jegyébe.

Így galaxisunk legfényesebb jelensége beérte a Merkúrt, ami rendkívül jó a kommunikáció szempontjából. A Nap/Merkúr együttállás, mindig az igaz, tiszta és tanító beszédet hozza be az életünkbe.

Sajnos ez most az Oroszlán aszcendensűekre nem feltétlenül lesz igaz, de mindenki más élvezni fogja a fent említett javakat.

Oroszlánok vigyázzatok, mert nem csak a Nap/Merkúr együttállás kerül a 12-es házatokba, de a kettesetekben lesz a Mars és a Szaturnusz, ami nem csak, hogy nem könnyíti, inkább kifejezetten nehezíti a verbális kommunikációt.

Érzelmi túlcsordulásokból fakadó „mindent bevallok” lelkizős, kiborulós, szánom-bánom, „már régóta imádlak-szeretlek” beszélgetések várhatóak lesznek a közeljövőben.

Ez azért lesz, mert pl. most 16-án is a Jupiter, a Vénusz, a Hold és a Ketu a Bika jegyében helyezkedik, ami azt is jelenti, hogy a Rahu a Skorpióban van, és a Nap/Merkúr Rákban együttálláson kívül a Mars és a Szaturnusz a Szűzben látható, fennáll az az érdekesség, hogy minden bolygó vizes és földes jegyben található.

De lesznek ilyen napok még, he, he. A lista: Június: 19, 20, 24, 25, 28 és 29. Valamint Augusztus: 1 és 2 (ami ráadásul telihold is). Közben a Vénusz is átér az Ikrek jegyébe, ami még inkább fokozni fogja kommunikációs kényszereinket.

De azért vigyázzunk, mert a Mars és a Szaturnusz együtt áll, ráadásul a Szűzben, ami a természetes zodiákus 6. jegye, az ellenségeskedés, a harc és a félreértések jegye is egyben, egyszóval nem biztos, hogy mindenki pont annyira lesz nyitott vallomásainkra, mint amilyen elánnal, mi próbálnánk kifejezni magunkat.

Ez főként igaz lesz a Július 28-29-re, amikor is a Hold a Skorpióban lesz, a lehető leggyengébb állásában, amely napok szerencsére a tőzsde szempontjából, a hétvégére esnek, tehát most nem várható akkorra bukta, mint mostanság a Hold Skorpiós tranzitjai alatt, de mivel hétvégeken leginkább a családunkkal szoktunk időt tölteni, vigyázzunk, mert a bili könnyen fog borulni.

A karácsonykor megugró, magányból fakadó öngyilkossági felsokasodás is csupán városi legenda, mert a valóság az, hogy karácsonykor a családon belüli erőszak az, ami megugrik, abból fakadóan, hogy több időt töltünk otthon olyanokkal, akiket „muszáj” szeretni.

Ezek után, Augusztus 4-én a Szaturnusz átmegy a Mérlegbe, a természetes zodiákus partnerkapcsolati jegyébe. Itt a Szaturnusz ugyan emelkedett helyzetben áll, de akkor is ennek a bolygónak a hatása nem népünnepély, és nem is méznyalás. Vigyázzunk szeretteink és/vagy partnereink megbántásával, mert most könnyebb lesz kapcsokat szétszakítani, főként Augusztus 14 után, amikor a Mars is beér a Mérlegbe.

Augusztus 16-án a Nap átér az Oroszlánba, a saját jegyébe, itt még az ego fellángolása is bonyolíthatja a helyzetet, de ez már a jövő hónap meséje lesz.

Om Tat Sat testvéreim.

UI: Érdekes az is, hogy miután a Jupiter is leelőzte a Ketut, Július 14-től egészen 28-ig, minden bolygó a Ketu és a Rahu között lesz, ami egy elég ritka Kála-Szarpa Jógának, azaz egy „az idő kígyójának” hívott bolygóállást hív életre. Ez az állás felerősíti az élvezetekre fordított figyelmet, és csökkenti a kötelességeink iránt tanúsított fegyelmet.

A fentiek fényében még jobban figyeljünk a lelkünkben lappangó önzésre és arra, hogy ebből fakadóan nem bántsuk meg szeretteinket.

 

 

 

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük