Utazás Ázsiába…

Kedves Tündérek és Tündér Urak, kollektíven Tündér Macik!

Sokan irtatok, hogy miként is fog kinézni ez az út, hát íme:

Én egy picit tyúkanyó vagyok, főleg Ázsiában. Még az Indiában töltött iskola igazgatói éveimből én ahhoz vagyok hozzá szokva, hogy kis gyerekeket gardedámolok ide-oda, na így fogok rátok is vigyázni. Azért India még mindig vad kelet, és habár tényleg a világ egyik legfrankóbb helye, nem árt az óvatosság.

taj

Természetesen a repjegyet és a vízumot elintézném, és mindent Indiában, utazás, szállás, belépők, riksák, taxi, vonat, stb. Egyetlen egy dologtól ódzkodom, hogy a kaját én intézzem. Természetesen mindig egy helyen fogunk enni, és mindig olyan helyre megyünk majd, ahol biztonságos is enni.

De én nem szívesen kényszerítek senkit sem arra, hogy csak vegetáriánust egyen az egész út alatt Indiában, ami mondjuk azért lényegesen biztonságosabb, viszont egyáltalán nem szeretnék karmikusan abba belefolyni, hogy én valakinek nem vegetáriánust rendeljek, intézzek vagy fizessek. Így mindenki azt rendel, annyit és akkor, amikor neki megfelelő.

De ezenkívül minden másra gondom lesz, és az út ára is tartalmaz mindent az étkezéseken kívül, ami mondjuk elég olcsó ott. Tehát repjegy, illeték, vízum, szállás, helyi közlekedés (mindig saját bérelt buszokkal vagy taxikkal fogunk izzítani, mert a tömegközlekedés, ott tényleg nagyon tömeges) minden benne lesz az árban.

Ha komolyan érdeklődtök az út iránt, ezek lesznek a ti teendőitek:

Az indiai nagykövetség honlapjáról le kell majd tölteni a vízumigénylő lapot, 2 db példányban. Azokat ki kell majd tölteni, 2db útlevél fotót ráragasztani, és nekem eljuttatni majd az eligazító találkozóra. Ellenőrizzétek az útleveleiteket, az indiai úton túl még 6 hónapig kell, hogy érvényes legyen, csak akkor kaphatunk vízumot.

Muszáj: Mindenki kössön utas biztosítást! Ezt azért nem intézem én nektek, mert többen is jelezték már, hogy ők mindig kötnek és egyedi biztosítást, tehát jobb az, ha mindenki úgy és olyan jellegűt köt, amely neki a legmegfelelőbb. A lényeg, hogy legyen mindenkinek!!!

Továbbra is azt mondom, írjatok ha szeretnétek jönni,

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Utazás/Zarándoklatok
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

6 Responses to Utazás Ázsiába…

 1. senkálszky viki szerint:

  meddig kell eldönteni, hogy tudok e menni, vagy sem? az ár, amit mondtál az már fix, vagy még függ valamitől pl. minél később foglalunk jegyet az lehet annál többe fog kerülni, nem?meddig kell azt kifizetni és mikor lenne az eligazító megbeszélés? egyelőre ennyi, de később majd még biztos lesz több is 😉
  köszi előre is
  viki

 2. Szia Ádám! Engem lehet, hogy érdekelne, de tudod, hogy a Lili nálunk 10 hónapos így csak egyedül jönnék szóba. Ez minél később van nekem annál jobb, de tudnok alkalmazkodni. Ami érdekelne az a pontos program. Mikor lehet látni ezt?

 3. Czika Annamária szerint:

  Szia!

  A leírásból nem derült ki számomra, hogy mennyibe kerül az egész út. Megírod?
  KÖszi. Annammari

 4. saródy Judit szerint:

  Minket érdekelne az indiai út. Kérlek informáljatok a részletekről. köszönettel Saródy Judit

 5. Makács János szerint:

  Szia!
  Engem is az ár érdekel, és hogy meddig lehet/kell jelentkezni. És biztosan nem lesz idén 3. hét?

  köszönöm
  Jani

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük