Tai Chi kurzus és Pancsakarma rítus tudnivalók…

Szóval, igen el voltam utazva kb. másfél hónapra, és nem igen tudtam szólni előre, de akkor most elő állnék a farbával.

ayur2

Tai Chi, most kezdünk Május 5-én, 18 órakor!

Most nem húznánk ezt a bulit 8-10 hétig, mint szoktuk, hanem heti 2 alkalommal találkoznánk, és így az egész 24 lépéses forma, meg lenne 1 hónap alatt. A hónap folyamán a bemelegítések alatt megtanuljuk még a 8 brokát tekercs álló gyakorlatait, a Makko-Ho meridián tornát, és néhány Tai Chi bemelegítő mozgást is.

A 24 lépés önvédelmi alkalmazását is átfogjuk kukucskálni, mert a Tai Chit megalkotó Taoista szerzetes is éles küzdelmi mozdulatokból finomította le a Tai Chi lépéseket.

A 8 alkalmas tanfolyam díja: 15 ezer forint.

Már többen is szóltak, hogy a Hétfő jó nekik, de nem minden Csütörtök okés. Ha gondolják ők is jöjjenek el Május 5-én és ha, többen vannak, akkor kitalálhatunk nekik egy külön alkalmat, a lemaradás elkerülése végett.

Pancsakarma tisztító kúra:

Május 9-től, Péntekenként, délután 5-től kezdjük el a menetet. 5 alkalommal fogunk maga a kúrailag találkozni, és után lesz egy főzős alkalom is, hogy esetleg a kúra levezető szakaszára legyen ötletetek mit és, hogy kellene elkészíteni, megfőzni.

Legkésőbb Május 5-ig kellene szólnotok nekem, hogyha jönnétek a Pancsakarmára, mert Május 9-én már kapni fogtok egy adag gyógynövény készítményt és hozzávetőlegesen kellene azért tudnom, hogy hány adagot állítsak elő. Persze fogok extra adagokat is előállítani, de lécci igyekezzetek szólni. Írhatok nekem a facebookon, vagy a goredas@yahoo.com címemen.

Már többen is jelezték, hogy útközben nekik el kell majd utazni. Semmi gond, legyen valaki ott a Péntekek alkalmával, hogy begyűjtse a gyógynövény adagjaitokat, és, hogy felírja a teendőiteket, és ha még a legeslegelején mennétek el max. később kezditek, ha meg valamikor a közepe felé akkor meg persze be kell tartani némi étkezési alapszabályokat, de akkor egy héttel később folytatjátok majd a kúrát.

Az 5 alkalom, gyógynövényestül mindenestül 27 ezer forint lesz. A hatodik alkalom opcionális és 4500 forint lesz. Ott arra fogunk fókuszálni, hogy gyorsan elkészülő egészséges ételeket főzzünk meg és két kategóriában. Könnyű ételek reggelire és vacsorára és picit komplexebb hamikák ebédre.

Még maradt néhány darab Bhakti Kutir Kalendárium, így akik eljönnek a pancsakarmára kapni fognak egy-egy darabot ajándékba, nem tudom, hogy hányan jöttök így first come, first serve alapon lesznek az ajcsik kiosztva, tehát ha valaki már jövő hét elején beszeretne jönni hozzánk és korában fizetne, hogy biztos kapjon Kalendáriumot, természetesen lehet.

Mint tavaly is, ha valaki szeretne beugrani hozzám egy fél órás ájurvédikus konzultációra mielőtt még nekiugrana a Pancsakarmának, természetesen a Pancsakarma díjából az 5000 forint lefog jönni.

Azok akik most végzik nálunk az Ájurvéda Alap Tanfolyamot 15 %-os kedvezménnyel jöhetnek a Pancsakarmára.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük