Személyes kérés Baktai Ádámtól

Indiából egy drága gyerekkori osztálytársam, Johannes Brinkmann produceri munkába kezdett Hollywoodban. Eddig egy filmet csinált, azt hiszem az a magyar címe, hogy “Az Út”, a Caminoról szól, Martin Sheen és a fia Emilio Estevez a főszereplők. Azt hiszem a rendezést is Emilio Estevez csinálta. Amerikában több tucat különböző egyház is hirdette a filmet, mint “ajánlott” filmet.

Martin Sheen és Emilio Estevez "Az Út" forgatásán

Ezen kívül csinált még egy sorozatot is, ahol Bob Marley gyerekei mennek vissza Afrikába az ős hazát keresni, stb, stb. Ezt a sorozatot November 2.-tól mutatják be itthon a Discovery World csatornán, este 20 órától. Kérlek nézzétek, vagy legalább kapcsoljatok oda, hogy tündérmaci pajtásomnak legyen nézettsége. Minél többen nézzük, annál könnyebb lesz a havernak a következő produktumát eladni.

Ha meg amúgy is érdekel a Rasta kultúra, meg Afrika és/vagy Bob Marley, akkor legalább szóltam, hogy lesz ilyen műsor is.

Nagyon köszönöm,

Om Tat Sat

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Utazás
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .