Személyes kérés Baktai Ádámtól

Indiából egy drága gyerekkori osztálytársam, Johannes Brinkmann produceri munkába kezdett Hollywoodban. Eddig egy filmet csinált, azt hiszem az a magyar címe, hogy “Az Út”, a Caminoról szól, Martin Sheen és a fia Emilio Estevez a főszereplők. Azt hiszem a rendezést is Emilio Estevez csinálta. Amerikában több tucat különböző egyház is hirdette a filmet, mint “ajánlott” filmet.

Martin Sheen és Emilio Estevez "Az Út" forgatásán

Ezen kívül csinált még egy sorozatot is, ahol Bob Marley gyerekei mennek vissza Afrikába az ős hazát keresni, stb, stb. Ezt a sorozatot November 2.-tól mutatják be itthon a Discovery World csatornán, este 20 órától. Kérlek nézzétek, vagy legalább kapcsoljatok oda, hogy tündérmaci pajtásomnak legyen nézettsége. Minél többen nézzük, annál könnyebb lesz a havernak a következő produktumát eladni.

Ha meg amúgy is érdekel a Rasta kultúra, meg Afrika és/vagy Bob Marley, akkor legalább szóltam, hogy lesz ilyen műsor is.

Nagyon köszönöm,

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Utazás
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük