Srimán Gauri Shankar Gupta Nagykövet Úr, újra előadást tart nekünk!

Nagy örömünkre szolgál, hogy ismét Őexcellenciája, Gauri Shankar Gupta úr előadására invitálhatjuk Önöket.

Az előadás témája:

Az Ember, az Elemek és az Energiák

Helyszín: Budapesten, VI., Andrássy út 98, MagNet Ház, Juhar terem.

Időpont: Május 24-én, szerda 17.00-tól.

Gupta úr nagy tudású filozófus, a Védikus, a Hindu és a Buddhista kultúra kiváló ismerője. Hitelesen közvetíti a régmúlt időkben élt indiai bölcseket, nagy tanítókat a mai világ nyelvén és szavaival.

Az előadást Baktai Ádám, a védikus tudományok kiváló szakértője tolmácsolja.

Az előadáson való részvételre a költségek fedezése céljából 1.000 Ft / fő adományt kérünk.

Kérjük részvételüket mielőbb jelezzék a következő e-mail címen: losy.eva@upcmail.hu

Om Tat Sat

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .