Sri Yantra átvétel és Kutir Kalendárium befizetés időpont…

Kedves Tündér Mackók,

November 4-én, Vasárnap reggel 10 és délelőtt 11.30 között én kint leszek a szokásos helyen a Kosztolányi Dezső tér 7 szám előtt az utcán. 

Sri Yantra átvétel lesz, valamint most még betudjátok fizetni a Bhakti Kutir Kalendárium árát.

Sajnos idén nem tudtam annyira sokat foglalkozni a Kutir Kalendárium hirdetésével, stb. De már megrendeltem a tavalyi példány számot. Így a következő lesz az értékesítési menet:

  1. Akik kifizették a Kalendáriumot megkapják a példányaikat, vagy elpostázom nekik.
  2. Lesz egy személyes átvételi lehetőség.
  3. Ezek után a megmaradt példányokból postázok azoknak, akik postán szerettek volna megkapni a Kalendáriumot, de még nem utalták vagy adták oda érte az összeget.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük