Sri Yantra átvétel és Kutir Kalendárium befizetés időpont…

Kedves Tündér Mackók,

November 4-én, Vasárnap reggel 10 és délelőtt 11.30 között én kint leszek a szokásos helyen a Kosztolányi Dezső tér 7 szám előtt az utcán. 

Sri Yantra átvétel lesz, valamint most még betudjátok fizetni a Bhakti Kutir Kalendárium árát.

Sajnos idén nem tudtam annyira sokat foglalkozni a Kutir Kalendárium hirdetésével, stb. De már megrendeltem a tavalyi példány számot. Így a következő lesz az értékesítési menet:

  1. Akik kifizették a Kalendáriumot megkapják a példányaikat, vagy elpostázom nekik.
  2. Lesz egy személyes átvételi lehetőség.
  3. Ezek után a megmaradt példányokból postázok azoknak, akik postán szerettek volna megkapni a Kalendáriumot, de még nem utalták vagy adták oda érte az összeget.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük