Muhurta Asztrológia

astroA Védikus Asztrológia 6 részből áll, amiből a születési horoszkóp vizsgálata csak 1 db szempont. A Muhurta asztrológia meg azon része a Védikus csillagvizsgálatnak, amikor a jövőt próbáljuk befolyásolni azáltal, hogy kedvező időpontot keresünk új é fontos dolgaink elindítására, erről már írtam bővebben és ide kattintva ezt el is tudod olvasni.

Arra gondoltam, hogy Október 1-től rendszeresen felírnám a honlap jobb oldalán lévő kis dobozba, természetesen előre, hogy milyen napok várhatóak. Egy ingatlanos ismerősöm fogalmazta meg nekem ezt jól, kb. 4-5 éve, hogy ő mindig előre megnézeti velem, hogy melyek a kedvező napok, és ő csak azokon a napokon dolgozik, hiszen az ő munkája azon múlik, hogy mennyire tud, jól kontaktálni emberekkel.  Így kb. csak 10-12 napot dolgozik egy hónapban, de mégis többet keres, mint azelőtt, amikor 20-22 napot dolgozott ugyanennyi időintervallumban.

Hogy ezzel kinyírom-e a fenti linken elolvasható az Online Asztrológia hirdetésem, nagyjából igen. De amúgy is mindenki telefonon szokott jó időpontokról érdeklődni, és ha ténylegesen nagyon fontos dolgot szeretnénk elkezdeni, mondjuk egy lakás beköltözés, eladás, felújítás, vagy hosszú utazáskezdés, vagy az esküvőnkről van szó, akkor még mindig ki kellene számolni még azt is, hogy hány óra, hány perckor is kellene kezdenünk azt.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

3 Responses to Muhurta Asztrológia

  1. Márti szerint:

    Nagyon jó gondolat 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .