Muhurta Asztrológia

astroA Védikus Asztrológia 6 részből áll, amiből a születési horoszkóp vizsgálata csak 1 db szempont. A Muhurta asztrológia meg azon része a Védikus csillagvizsgálatnak, amikor a jövőt próbáljuk befolyásolni azáltal, hogy kedvező időpontot keresünk új é fontos dolgaink elindítására, erről már írtam bővebben és ide kattintva ezt el is tudod olvasni.

Arra gondoltam, hogy Október 1-től rendszeresen felírnám a honlap jobb oldalán lévő kis dobozba, természetesen előre, hogy milyen napok várhatóak. Egy ingatlanos ismerősöm fogalmazta meg nekem ezt jól, kb. 4-5 éve, hogy ő mindig előre megnézeti velem, hogy melyek a kedvező napok, és ő csak azokon a napokon dolgozik, hiszen az ő munkája azon múlik, hogy mennyire tud, jól kontaktálni emberekkel.  Így kb. csak 10-12 napot dolgozik egy hónapban, de mégis többet keres, mint azelőtt, amikor 20-22 napot dolgozott ugyanennyi időintervallumban.

Hogy ezzel kinyírom-e a fenti linken elolvasható az Online Asztrológia hirdetésem, nagyjából igen. De amúgy is mindenki telefonon szokott jó időpontokról érdeklődni, és ha ténylegesen nagyon fontos dolgot szeretnénk elkezdeni, mondjuk egy lakás beköltözés, eladás, felújítás, vagy hosszú utazáskezdés, vagy az esküvőnkről van szó, akkor még mindig ki kellene számolni még azt is, hogy hány óra, hány perckor is kellene kezdenünk azt.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

3 Responses to Muhurta Asztrológia

  1. Márti szerint:

    Nagyon jó gondolat 😀

  2. Szilárd szerint:

    Támogatom!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük