Most tényleg egy ilyen „egyszer az életben” asztrológiai állások várhatóak?

jsRöviden? Igen.

Már nem emlékszem, hogy 1995-ben vagy 96-ban, de üldögéltünk egy asztrológia órán a kolostorban, ahová jártam suliba, és nézegettük Ráma Király horoszkópját, a nagy Hindu eposz, a Rámajána főhősének asztrológiai képletét.

Az Ő képletében 7 bolygó volt a lehető legerősebb pozícióban. Akkor elkezdtünk kutakodni, hogy vajon mikor lesz majd újra ilyen, vagy ehhez hasonló bolygóállás. Erre a pár napra lyukadtunk ki. Most 6 darab bolygó lesz a legkomolyabb helyzetben.

Szóval az elmúlt 20 évben nem igazán volt ilyen, és mivel a Szaturnusz 30, a Rahu és a Ketu 18, míg a Jupiter meg 12 évente van a lehető legjobb helyzetben, így nem nehéz kiszámolni, hogy pont ezek a lassú, ugyanakkor a legnagyobb karmikus tanító bolygók, majd 180 év múlva lesznek újra mind egzaltációban.

Ja, és megtaláltam 2008-as írásaimat Nepálból, amit Muktináthban írtam, és már akkor ezekre a napokra vártam, fontos/pontos dolgaim beindítására! Szóval jó lesz!

A napok pontos dátumai, itt olvashatóak.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük