Most tényleg egy ilyen „egyszer az életben” asztrológiai állások várhatóak?

jsRöviden? Igen.

Már nem emlékszem, hogy 1995-ben vagy 96-ban, de üldögéltünk egy asztrológia órán a kolostorban, ahová jártam suliba, és nézegettük Ráma Király horoszkópját, a nagy Hindu eposz, a Rámajána főhősének asztrológiai képletét.

Az Ő képletében 7 bolygó volt a lehető legerősebb pozícióban. Akkor elkezdtünk kutakodni, hogy vajon mikor lesz majd újra ilyen, vagy ehhez hasonló bolygóállás. Erre a pár napra lyukadtunk ki. Most 6 darab bolygó lesz a legkomolyabb helyzetben.

Szóval az elmúlt 20 évben nem igazán volt ilyen, és mivel a Szaturnusz 30, a Rahu és a Ketu 18, míg a Jupiter meg 12 évente van a lehető legjobb helyzetben, így nem nehéz kiszámolni, hogy pont ezek a lassú, ugyanakkor a legnagyobb karmikus tanító bolygók, majd 180 év múlva lesznek újra mind egzaltációban.

Ja, és megtaláltam 2008-as írásaimat Nepálból, amit Muktináthban írtam, és már akkor ezekre a napokra vártam, fontos/pontos dolgaim beindítására! Szóval jó lesz!

A napok pontos dátumai, itt olvashatóak.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük