Most tényleg egy ilyen „egyszer az életben” asztrológiai állások várhatóak?

jsRöviden? Igen.

Már nem emlékszem, hogy 1995-ben vagy 96-ban, de üldögéltünk egy asztrológia órán a kolostorban, ahová jártam suliba, és nézegettük Ráma Király horoszkópját, a nagy Hindu eposz, a Rámajána főhősének asztrológiai képletét.

Az Ő képletében 7 bolygó volt a lehető legerősebb pozícióban. Akkor elkezdtünk kutakodni, hogy vajon mikor lesz majd újra ilyen, vagy ehhez hasonló bolygóállás. Erre a pár napra lyukadtunk ki. Most 6 darab bolygó lesz a legkomolyabb helyzetben.

Szóval az elmúlt 20 évben nem igazán volt ilyen, és mivel a Szaturnusz 30, a Rahu és a Ketu 18, míg a Jupiter meg 12 évente van a lehető legjobb helyzetben, így nem nehéz kiszámolni, hogy pont ezek a lassú, ugyanakkor a legnagyobb karmikus tanító bolygók, majd 180 év múlva lesznek újra mind egzaltációban.

Ja, és megtaláltam 2008-as írásaimat Nepálból, amit Muktináthban írtam, és már akkor ezekre a napokra vártam, fontos/pontos dolgaim beindítására! Szóval jó lesz!

A napok pontos dátumai, itt olvashatóak.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .