Melyik napon kezdjünk bele a 2023-as újév-újélet fogadalmainkba?!

A 2023-as év egy igen ritka jelenséggel indul! Ugyanis 2023. január 1.-én éjfél után 1 másodperccel a Hold pont az Asvini csillagképen halad át!

Az Asvini csillagkép a legleső csillagkép a védikus zódiákusban, és így a “varászlatos kezdetek” csillagképének is hívják. Arról nem is beszélve, hogy ennek a csillagképnek az uralkodó Istenségei az Asvini Kumárák, az Istenek orvosai!

Ezenfelül január 1.-én 10 nappal leszünk újhold után, ami egy szilárd asztrológiai állás, és ez nap ugye vasárnapra esik, ami szintén egy szilárd asztrológiai pozíció. Szóval 2023-ban, január 1.-én kell belevágjunk az újévi fogadalmainkba.

És ez érvényes lesz a Line szigetektől, Kiribatiban, ugye onnan kezdődik mindig az új év, és ez érvényes lesz egészen Utah állambéli Salt Lake City-ig. Sajnos az Egyesült államok nyugati partja és Hawaii nem részesül ebben az áldásban, mert mire ott belépnek az új évbe addigra a Hold már a 2. csillagképben halad át, a Bharanin.

Amennyiben nagyon fontos dologba szeretnénk belevágni, és tényleg minden áldásra szükségünk van, akkor reggel 08.15 és 08.25 között kezdjünk bele a tevékenységbe!

Om Tat Sat

Baktai Ádám keletkutató, a keleti kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Saját Szektánk Értékrendje, Védikus Asztrológia, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük